معرفی کتاب تفاوت هدیه ها اثر ایزابل بریگز مایرز مترجم زینب هادی زاده

تفاوت هدیه ها

تفاوت هدیه ها

4.2

_

در کتاب تفاوت هدیه ها سازنده شاخص شخصیتی MBTI به توضیح نظریه MBTI و کاربرد آن در زندگی می‌پردازد.
برخی از سرفصل‌های کتاب تفاوت هدیه ها شامل تاثیر ترجیحات بر شخصیت، توصیف شانزده تایپ، تایپ‌ها و ازدواج، سبک‌های یادگیری، تایپ‌ها و آموزش اولیه، تایپ‌ها و شغل، سیر تحول شخصیتی، انگیزه رشد شخصیتی در کودکان و... است.
کتاب تفاوت هدیه ها به قلم شقایق هادی‌زاده و زینب هادی‌زاده ترجمه شده و دارای مثال‌ها، پاورقی‌ها و باکس‌های توضیحی است که به فهم مخاطب کمک می‌کنند.
اولین و کامل ترین کتاب در مورد این نظریه که برای اولین بار در ایران ترجمه شده و در دسترس عموم است!

کتاب «تفاوت و هدیه‌ها» اثری الهام‌بخش است که به ما یادآوری می‌کند تفاوت‌های انسانی نه مانع‌اند، نه نقص؛ بلکه هر تفاوت، یک هدیه‌ی پنهان است. نویسنده با نگاهی شاعرانه و انسانی، نشان می‌دهد که چطور ناتوانی‌ها، احساسات متفاوت، یا نگاه‌های خاص به دنیا می‌توانند سرچشمه‌ی خلاقیت، درک عمیق‌تر و همدلی باشند.

در دل هر «تفاوت»، یک فرصت است:
برای دیدن دنیا با نگاهی نو، برای ساختن پلی میان دل‌ها، و برای تبدیل رنج به معنا.

ایزابل (اگر منظور ایزابل آلنده یا نویسنده‌ای مشابه باشد) با زبان لطیف و درونی، ما را دعوت می‌کند که نه فقط خودمان، بلکه دیگران را با مهربانی و پذیرش ببینیم. چون هدیه‌ی واقعی، در دل همان چیزی‌ست که شاید اول نفهمیم‌اش: تفاوت.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.