معرفی کتاب زیبایی شناسی و فلسفه رسانه اثر حسن حسینی مترجم حسن حسینی
خواندهام
دانش جدید و میان رشته ای فلسفه رسانه حدود ده سال است که در کشورهایی از قبیل آلمان و بیش تر در آمریکا مورد توجه محققان علوم فلسفی اجتماعی و ارتباطات قرار گرفته است. مبنای فلسفة رسانه دقیقا همان اصلی است که فلسفه های نظری مدرن بر آن استوار شده اند. این قبیل فلسفه ها غالبا به بررسی شرایط امکان ادراک و معرفت انسانی می پردازند؛ مساله ای که باید با ارتباط به واقعیت در جهان بدان پاسخ داد و آن نیز مبتنی بر یک نوع عینیت گرایی است که هم می تواند از نوع رئالیسم یا ضد رئالیسم و یا ترکیبی از هر دو باشد. مجموعة حاضر، حاوی مقالاتی دربارة فلسفه و زیبایی شناسی رسانه ها است که در سه فصل «فلسفة رسانه و ارتباطات»، «رسانه شناسی و مطالعات فرهنگی» و «مبانی فلسفی نظریه های زیبایی شناختی» دسته بندی شده است. عنوان برخی مقالات عبارت است از: «فلسفة رسانه چیست؟/ سیدحسن حسینی»، «خان لاک و مدل مخابراتی ارتباطات: غباری در برابر چشمان ما/ گری پ. رادفورد»، «بیانی هرمنوتیک از ارتباطات: گفت وگوی اصیل/ رادفورد»، «جامعة کثرت گرایی در «توافق جمعی و ارتباطات جمعی» ویرث/ روشنبوهلر»، «رسانه ها در عصر دیجیتال/ آنا اورت»، «ساتر، فلسفة نیستی و ملودرام مدرن/ اندریاس ب. کواج» و «زیبایی شناسی طبیعت/ ملکوم باد».