معرفی کتاب مزیت شاد بودن هفت اصل روان شناسی مثبت اندیشی که موفقیت و عملکرد در کار را بهبود می بخشد اثر شان آکور مترجم گیتا شیخ الاسلامی

شان آکور و 2 نفر دیگر
0.0 0 یادداشت

1399/3/24

بیش از یک دهه تحقیق خلاقانه در زمین? روان شناسی مثبت اندیشی و علم عصب ثابت کرده است که رابط? بین موفقیت و شادی کاملاً برعکس عمل می کند. به یمن این علم پیشرو، امروزه می دانیم که شادی پیش درآمد موفقیت است و نه صرفاً نتیج? آن و اینکه در واقع شادی و خوش بینی عامل محرک عملکرد و نیل به اهداف هستند و به ما مزیت رقابتی می دهند که نویسند? این کتاب آن را مزیت شادبودن می نامد.در انتظار شادبودن نیروی بالقو? مغز ما را برای موفقیت محدود می کند، درحالی که پرورش مغز مثبت اندیش، ما را باانگیزه تر، کارآمدتر، مقاوم تر، خلاق تر و سازنده تر می کند و در نتیجه باعث عملکرد بیشتر می شود.در این کتاب شما نه تنها در می یابید مزیت شادبودن بسیار قدرتمند است، بلکه می آموزید که چگونه هر روز از آن استفاده کنید تا موفقیت شما در کار بیشتر شود.