معرفی کتاب سوی دیار عاشقان: چهل منزل در سفر به مناطق عملیاتی همراه با شهدا اثر گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی

سوی دیار عاشقان: چهل منزل در سفر به مناطق عملیاتی همراه با شهدا

سوی دیار عاشقان: چهل منزل در سفر به مناطق عملیاتی همراه با شهدا

3.5

1393/3/31

من این سرزمین را یک سرزمین مقدس میدانم این جا نقطه ای است که ملائکه الهی که شاهد فداکاری مخلصانه این شهدای عزیز بودند به این جا تبرک میجویند این جا متعلق به هرکسی است که دلش برای اسلام و برای قرآن می تپد.این جا متعلق به همه ملت ایران است دل های همه ملت ایران متوجه این نقطه این بیابان و این همه این مناطقی که شاهد فداکاری های  جوان بوده است شما که این جا را گرامی می دارید.خوب میکنید،آمدن شما و احترام به این نقطه بسیار بجا و بسیار مار صحیحی است.بنده هم میخواستم به ارواح طیبه شهیدان و به نفس های معطر جوانان مومن،تبرک بجویم و به این عزیزان احترام کنم من هم آمدم و در جمع شما شرکت کردم.
امروز شرکت من در مجموعه زائران خاک خونین شلمچه برای بزرگداشت یاد و نام شهیدان عزیز و مردان بزرگی است که با خون خود با جهاد و همت خود با عزم و اراده خود نام شلمچه و خرمشهر و خوزستان و ایران را در تاریخ بلند کردند.
ملت ایران در دوره معاصر هرچه عظمت و عزت در دنیا دارد،به برکت خون رزمندگانی است که در این سرزمین های خونین،حضور پیدا کردند و جان خود سلامت و جوانی خود را برای اسلام برای ملت و میهن شان در طبق اخلاص گذاشتند و تقدبم کردند ایران امروز هرچه دارد و در آینده هرچه به دست بیاورد به برکت خون این شهیدان است اگر این شهدایی که شلمچه یادگار آن ها و این بیابان های خونین حامل نشانه های آن هاست.نبودند امروز در این کشور از استقلال ملی  از شرف ملت از اسلام و از هیچ چیز ایرانی نشان برجسته ای نبود این ها در مقابل دشمن مهاجمی که بدون کمترین ملاحظه ای به مرزهای جغرافیایی و مرزهای اعتقادی حمله کرده بود.ایستادند.