معرفی کتاب ساخت امریکا: خاطرات بنیان گذار وال مارت اثر سم والتون مترجم میتراسادات دانشور

ساخت امریکا: خاطرات بنیان گذار وال مارت

ساخت امریکا: خاطرات بنیان گذار وال مارت

سم والتون و 2 نفر دیگر
2.5

1399/4/25

این کتاب، داستانی است درباره ی کارآفرینی، خطرپذیری و سخت کوشی. روایتی است درباره ی این که کجا می خواهی بروی و آیا حاضری برای رسیدن به آن جا هر کاری لازم است، انجام بدهی. به علاوه، داستانی است درباره ی باورداشتن ایده هایت، حتی زمانی که دیگران آن را باور ندارند، داستانی درباره ی کوتاه نیامدن.با قهرمانی امریکایی و اصیل از خانواده ای ساده در قلب امریکا آشنا شوید: سم والتون، کسی که مغازه ی ارزان فروشی اش در شهری پرجنب وجوش و معروف به کِشت پنبه را به والمارت تبدیل کرد، بزرگ ترین خرده فروشی جهان.سم که پادشاه بی چون وچرای تجارت در اواخر قرن بیستم است، هرگز ارتباطش با مردم را از دست نداد. در این کتاب او داستان خارق العاده اش را به زبانی بی نظیر بازگو می کند. سم حقیقتاً متواضعانه، اما مثل همیشه مطمئن از بلندپروازی  ها و دستاوردهایش، این بار تفکراتش را صمیمانه و با سبکی بی پرده در میان می گذارد.در داستانی مملو از حکایت و «قوانین» زندگی، سم والتون الهام، شور و خوش بینی ای را در تاریخ ثبت می کند که او را به سوی به چنگ آوردن رؤیایی امریکایی سوق داد.این داستان، روایتی استثنایی درباره ی مردی است که امپراتوری اش نه با دروغ و فریب، بلکه به روش قدیمی و درستِ «عرق جبین» ساخته شده است.

لیست‌های مرتبط به ساخت امریکا: خاطرات بنیان گذار وال مارت

تصور کنید با کمتر از یک سرمایه‌ی بزرگ و فقط با چند ایده ساده، می‌خواهید یک امپراتوری بسازید. این همان کاری است که سم والتون کرد و داستانش را در این کتاب تعریف می‌کند. «ساخت آمریکا» فقط درباره‌ی تاریخچه یک شرکت نیست، بلکه درباره‌ی باورهایی است که یک انسان عادی را به یک رهبر خارق‌العاده تبدیل کرد.برای من خواندن این کتاب شبیه یک گفتگوی بی‌ریا و صمیمی با خود سم والتون بود. او بدون پرده‌پوشی و با لحنی ساده، از اشتباهات و موفقیت‌هایش می‌گوید. حس و حالی که از کتاب می‌گیرید، ترکیبی از الهام و واقع‌گرایی است. اینجا خبری از فرمول‌های پیچیده مدیریتی نیست، بلکه با فلسفه‌هایی ساده مانند "حفظ قیمت پایین" و "گوش دادن به مشتری" روبرو هستید.
جذابیت اینه که هر فصل از زندگی والتون، یک درس عملی است که نه تنها برای کسب‌وکار، بلکه برای زندگی شخصی هم کاربردی است.
اما والتون چیز عجیب و غریبی که انتظارش رو ممکنه داشته باشید به ما نمیگه! اون به ما نشان میده که فروتنی، کار سخت، و عشق به مشتری می‌تواند قدرتمندترین استراتژی باشد. در این کتاب یاد می‌گیریم که چگونه می‌توان با یک رویکرد متفاوت به موفقیت رسید، حتی زمانی که همه می‌گویند راه شما اشتباه است. مفاهیمی مثل "۱۰۰٪ متعهد بودن" یا "همیشه خلاف جریان حرکت کردن" تنها شعار نیستند، بلکه ستون‌های اصلی موفقیت او بودند. تنها بخشی که شاید برای خواننده امروزی کمی عجیب به نظر برسد، برخی از مثال‌ها و جزئیاتی است که مربوط به دهه‌ها پیش است، اما اصول اصلی کتاب همچنان برای هر کارآفرین و مدیر تازه کاری ارزشمند است.

پ.ن: این کتاب به ما یادآوری می‌کند که بزرگترین امپراتوری‌ها با ایده‌های ساده و کار سخت ساخته می‌شوند، نه با پیچیدگی.