بازخوانی تاریخ کربلا: چهارده مجلس عاشورایی بازخوانی تاریخ کربلا: چهارده مجلس عاشورایی سیدحسین حسینی قمی و 1 نفر دیگر 4.0 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 1 ناشر عطش شابک 9786007429235 تعداد صفحات 262 تاریخ انتشار 1396/10/25 توضیحات کتاب بازخوانی تاریخ کربلا: چهارده مجلس عاشورایی، نویسنده سیدحسین حسینی قمی. یادداشتها محبوبترین جدید ترین فهیمه ایمانی 1401/5/10 کتاب #بازخوانی_تاریخ_کربلا از انتشارات عطش سلسله مباحث برنامه #سمت_خدا ست.کتابی به شدت جذاب و روان که نکات خاص و نابی از مباحث عاشورایی بیان می کند.در جای جای کتاب به ویژگی ها و فضائل اصحاب ائمه اطهار سلام الله علیهم بسیار توجه شده است.زبان ساده و روان سبب شده مخاطب حس کند گویی #حجت_الاسلام_حسینی_قمی حسینی از دریچه تلویزیون و برنامه سمت خدا با او ارتباط برقرار میکند. پیرامون این کتاب دو نکته مهم وجود دارد :مورد اول اینکه در بررسی زمینه های عاشورا با اشاره و رجوع به نصب امیرالمومنین علیه السلام در غدیر،دید جامع و کاملی از سیره ائمه اطهار به مخاطب می دهد و دوم اینکه در گفتار نهم به حادثه کربلا در نگاه بزرگان اهل سنت پرداخته اند. در مجموع ،این کتاب کتابی ست که مطالعه اش را حتما پیشنهاد میکنم.خوش بخوانید. 0 1 علی فروتن 1401/5/28 «بازخوانی تاریخ کربلا» بخشی از مباحثی است که حجتالاسلام حسینی قمی در قالب برنامه «سمت خدا» درباره زمینههای پیدایش حادثه کربلا مطرح کرده بود. مباحث کتاب با بررسی «عوامل انحطاط مردم کوفه» آغاز میشود و با گفتارهایی مانند «انحراف در شناخت خلیفه پیامبر»، «جنایات بنیامیه»، «حادثه کربلا در نگاه بزرگان اهل سنت»، «نقش زنان در کربلا»، «عاشورا و عزاداری» و «اربعین» ادامه مییابد. استفاده از احادیث و روایات برگرفته از منابع شیعه و سنی، همراه با متن اصلی و ترجمه عبارات، و ذکر منبع احادیث از نقاط قوت این کتاب است. متن کتاب، با وجود ترانویسی از مطالب شفاهی، روان است. خواندن این کتاب احتمالاً برای علاقهمندان به موضوعات دینی و تاریخی و مشتاقان کاوش در ریشههای حادثه کربلا سودمند خواهد بود. این مرور مبتنی بر برداشت و دیدگاه «شخصی» مرورنویس است. 0 7