معرفی کتاب استعدادیابی و استعداد پروری: روشهای کشف و شکوفایی استعدادها، تدوین چشم انداز فردی، سیستم مدیریت استعداد و نکات طلایی برای والدین اثر مرضیه حیدریان

مرضیه حیدریان و 1 نفر دیگر
0.0 0 یادداشت

1389/4/1

قبل از پرداختن به مقولة استعداد، کسب اطمینان از نوع و مقدار استعداد افراد الزامی است. این کار با انجام آزمون های دقیق استعدادیابی، شخصیت شناسی و سایر پارامترهای لازم صورت می گیرد. یکی از بخش های مهم توسعة استعداد، در مدارس انجام می شود. در کشورهای پیشرفته به لحاظ علمی و آموزشی در ابتدای ورود کودک به مقطع دبستان، از او آزمون های استعدادیابی به عمل می آید، سپس متناسب با استعداد تشخیص داده شده، فرد تحصیل را شروع می کند؛ کاری که در نظام آموزشی ما جایگاهی ندارد، زیرا دربارة توسعة استعداد فرمول ساده ای وجود دارد، به طوری که اگر استعداد نهفته توسعه یابد، تبدیل به استعداد بالفعل و در نتیجه رضایت مندی می شود. در حالی که اگر استعدادهای نهفتة افراد توسعه نیابند، به عجز و ناتوانی و نارضایتی می انجامد. نگارنده پس از بیان مبانی استعدادیابی، با تاکید بر ضرورت استعدادپروری به این مبحث به همراه استفاده از شعر، حدیث و جدول پرداخته است. استعداد و فیزیولوژی مغز؛ فرایند استعدادیابی؛ در مسیر شکوفایی استعدادها، ریزمغذی ها و آفت ها؛ و برنامه ریزی، هدف گذاری و حرکت برخی از عنوان های فصل های کتاب است.