معرفی کتاب من ترازو نیستم اثر هیات تحریره موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس من ترازو نیستم هیات تحریره موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس 3.8 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 0 ناشر شمس الشموس شابک 9789642910205 تعداد صفحات 155 تاریخ انتشار 1399/4/2 توضیحات کتاب من ترازو نیستم، نویسنده هیات تحریره موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس. یادداشتها محبوبترین جدیدترین رضا شیخلر 1404/3/1 کتابی که با حکایات و داستانهایی از زندگی روزمره ی برخی افراد به خوبی نشون میده که چه جور قضاوتهای ما میتونه نابجا باشه و پیش داوری باشه و ما رو به این فرا میخونه که در مورد قضاوتهای خودمون کمی بیشتر سبک سنگین کنیم و متوجه این باشیم که برای قضاوت کردن خیلی بیش از این حرفا باید آگاه باشیم و نسبت به موضوع مورد قضاوت محیط باشیم. قضاوت کار خداست و جز مواردی که مجبور هستیم و الزام داریم به قضاوت بهتره افراد را قضاوت نکنیم و به خداوند بسپاریم این قضاوت رو و طبق توصیههای اخلاقی بزرگان دین و اخلاق با حسن ظن به افراد نگاه کنیم. نقاط قوت این کتاب استفاده از حکایتهای زیبا و شیرین و احادیث و اشعار مختلف هست 0 0