معرفی کتاب اصلاحات و پرسشهای اساسی: مجموعه مقالات اثر محسن آرمین

0.0 0 یادداشت

ناشر
ذکر
1380/5/10

در این مجموعه، مفهوم "اصلاحات"، حوزه ها، بسترها و زمینه های تاریخی، ابعاد، راهکارها، موانع و آفات آن، همچنین رابطه آن با مقوله های دیگری از قبیل دین  و انقلاب، بن مایه طرح آرا و دیدگاه های برخی از اندیشمندان و فعالان جنبش اصلاح  طلبی ایران امروزه قرار گرفته که در قالب گفت و گو در کتاب حاضر فراهم آمده  است .موضوع گفت و گوها و اسامی مصاحبه شوندگان عبارت اند از" :خاستگاه جنبش  اصلاحی دوم خرداد/ مهندس محسن آرمین"، "جنبش کنونی اصلاحات"، "اصلاحات ما بعد  انقلاب است/ دکتر سید هاشم آقاجری"، "تاملی آسیب شناختی بر گفتمان اصلاحات/  دکتر محمدرضا تاجیک"، "اصلاحات و فهم دینی/ دکتر محمد مهدی جعفری"، "انقلاب  و اصلاح/ دکتر علی محمد حاضری"، "محافظه کاران را نمی توان نادیده گرفت/ دکتر  سعید حجاریان"، "تا آخرین نفس ایستاده ام/ حجت الاسلام و المسلمین سید محمد  خاتمی"، "اصلاحات به مثابه یک مفهوم و یک برنامه/ دکتر محمود سریع القلم"،  "اصلاحات و پرسش های اساسی/ دکتر علیرضا شجاعی زند"، "اصلاحات مورد نیاز امروز  ما اصلاحات روشی است/ مهندس عباس عبدی"، "جنبش اصلاح طلبی و چالش های پیش رو/  دکتر علیرضا علوی تبار"، "گام نخست اصلاحات/ حجت الاسلام و المسلمین محمدتقی  فاضل میبدی"، "اصلاح طلبی :نقد دائمی وضع موجود/ حجت الاسلام و المسلمین احمد  قابل"، "بهمن 57و خرداد 76/ دکتر حاتم قادری"، "روند اصلاحات در ایران/  دکتر ابراهیم متقی"، "اسطوره سازی، آفت اصلاحات/ مهندس رجبعلی مزروعی"،  اصلاح گری در دین "به چه معناست؟/ دکتر مصطفی ملکیان"، "اصلاحات، نه استحاله  و نه انقلاب در مقابل انقلاب/ مهندس بهزاد نبوی ."