معرفی کتاب درآمدی بر حقوق بشر در اسلام اثر ابراهیم موسی زاده درآمدی بر حقوق بشر در اسلام ابراهیم موسی زاده 3.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر دادگستر شابک 9786002822239 تعداد صفحات 196 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب درآمدی بر حقوق بشر در اسلام، نویسنده ابراهیم موسی زاده. لیستهای مرتبط به درآمدی بر حقوق بشر در اسلام ذرني 1401/9/18 فلسفهی حقوق 6 کتاب البته نه فقط فلسفهی حقوق. به نظر من چیزهایی مثل تاریخ حقوق، جامعه شناسی حقوق و ... را هم باید در این لیست آورد. شاید فلسفهی حقوق از آن فلسفههایی باشد که نتوانیم بدون خواندن تاریخش فهم درستی از آن داشته باشیم. 1 23 یادداشتها محبوبترین جدیدترین ذرني 1401/11/5 دیشب این کتاب رو برای امتحان امروزم تو درس خود استاد مطالعه کردم، البته به جز دو مبحث اول و آخری که تو محدوده نبود. من با خیلی از فرمایشای ایشون سر کلاس و توی کتاب همراه نبوده و نیستم. ولی مطالعهی این کتاب به عنوان یه مرور خیلی سریع و به دست آوردن سرنخهایی برای مطالعات بعدی به نظرم خوبه (البته خودم قبل خوندن اصلا همچین حسی نداشتم). خود کتاب خیلی حرف جدیدی نداره؛ فقط تلخیص خوبیه و ارجاعات قابل توجهی داره که لازمه آدم بره حرف رفرنس رو دقیق بخونه و خودش محک بزنه. با توجه به ارجاعات بیش از حد فراوان، اگه نویسنده رو مینوشتند آقای جوادی آملی بهتر بود! ؛) 0 7