معرفی کتاب هنر اهل بیت (ع) اثر سیدحسن منتظرین

هنر اهل بیت (ع)

هنر اهل بیت (ع)

4.0

1399/5/30

به این موضوع عقیده دارم برای مسلمان وطن و میهن اصلی، عقیده ی اوست. وطن و میهن خاکی فاقد اصالت است و مسلمان به خاطر عقیده اش بدون هیچ تردید خاک را ترک می گوید و هر جا بتواند عقیده را مستقر سازد، همان جا وطن اوست. و هم چنین مبارزه در راه عقیده جهاد است.امیر سرلشکر شهید حسن آبشناسان

زینب

زینب

1404/3/2

«هنر اهل بیت» مجموعه‌ای از خاطرات و دست‌نوشته‌های افراد حاضر در جنگ ایران و عراق و بخش‌هایی از وصیت‌نامهٔ شهداست. بحث اصلی کتاب دربارهٔ نقش توسل به ائمه در جنگ و در زندگی خیلی از شهدا و مبارزان است و اینکه ایمان و اعتقاد قوی، و در کنار آن توسل به ائمه، چه غیرممکن‌هایی را ممکن کرد و چه شخصیت‌هایی در جنگ متحول شدند.
 جنگ با همهٔ بدی‌هایش، فرصت انسان‌سازی و رشد را برای خیلی‌ها فراهم کرد.

خیلی از ماجراهای نقل‌شده تأثیربرانگیزند و آدم را به فکر فرو می‌برند. بااینکه زبان کتاب ساده است، اما مطالعه‌اش طول کشید، چون فکر می‌کردم پشت سر هم خواندن باعث می‌شود که اثرشان کم‌رنگ بشود‌.

با همهٔ اینها، کتاب از سطح انتظارم پایین‌تر بود. انتظار کار قوی‌تر و جامع‌تری را داشتم. انگار که فقط یک سری ماجراها و نقل قول‌های پراکنده در کنار گزیده‌هایی از کتاب‌های دیگر کنار هم قرار گرفته. شاید چون هدف کتاب این نبوده که خیلی درگیر جزئیات بشود.
توضیحاتی هم که بین نقل‌ها آمده بیشتر ظاهر شعاری دارد و گاهی تکرار مکررات است.