معرفی کتاب امیرکبیر، فقط اسم یک خیابان، نیست! (داستان بلند برای نوجوانان) اثر فرهاد حسن زاده

امیرکبیر، فقط اسم یک خیابان، نیست! (داستان بلند برای نوجوانان)

امیرکبیر، فقط اسم یک خیابان، نیست! (داستان بلند برای نوجوانان)

4.2

اما من شهرزاد مشیری خوشحالم که توانستم
در یکی از روزهای مهرماه پی به رازی بزرگ ببرم
و تا آخرین روزهای خرداد ماه
به این گلدان عتیقه ی خاک گرفته دستمالی بکشم
و آن را روی تاقچه ی خانه بگذارم.

لیست‌های مرتبط به امیرکبیر، فقط اسم یک خیابان، نیست! (داستان بلند برای نوجوانان)

بی نام

بی نام

9 ساعت پیش

یک تمساح، قیچ قیچدرخت های ایرانیمساجد ایرانی

کتابهای زمانه جنگ

100 کتاب

به مناسبت چهلم شهدای دفاع مقدس اخیر، کتابهای کودک نوجوانی که قرابت موضوعی با این رخداد تحمیلی داشته و شامل مضامینی نظیر وطن، امید، خودباوری، ظلم ستیزی، تاوان تسلیم، اتحاد، ناپایداری بدی، بی‌تفاوت نبودن، واقعیت تمدن غرب، افتخارات ملی و میراث معنوی، مبارزان و رهبران میشوند، معرفی شده است. 📊خردسال: 📔یک تمساح قیچ قیچ/ چکه 📕مجموعه رنگ کنیم (ایران و تهران)/ پرنده 📗مجموعه شعر (ایران)/ ایرانشناسی 📓درسی برای گنجشک/ کانون 📘به من چه/ دارالحدیث 📗مجموعه فردا رو میسازیم/ راه یار 📔چراچراچرا/ سوره مهر 📓شکل کوسه/ جمکران 📙تبر/ کانون 📊کودک: 📕شورش خرگوشها/ افق 📗مجموعه قصه‌های آن مرد بزرگ/ به نشر 📙قصه‌های امام خمینی و بچه‌ها/ به نشر 📘مجموعه اختراعات و اکتشافات ایرانیان/ شهرقلم 📙وسلی آباد/ مبتکران 📓لولا دختر جزیره/ پرتقال 📒مجموعه خلیج فارس خانه ماست/ رودآبی 📙چطور از شر گرگ خلاص شویم/ شهرتاش 📒حالا دیگر میخواهم فکر کنم/ شهرقلم 📕بابای موشکها/ راه یار 📓آرش/ افق 📔ای میهن من ایران/ کانون 📗بچه مرغی/ جمال 📘فلو/ جمال 📙مجموعه قصه‌های جنگ + شعرهای جنگ/ به نشر 📓مجموعه لاله‌های نوجوان/ به نشر 📒صدای بال لک لکها/ کانون 📔رهبر مهربان ما/ بهاردلها 📒رهبر ما امام مهربان شد/ زمزم هدایت 📕ما با تو سربلندیم/ به نشر 📗مجموعه یادگاریهای ایرانی/ شهرقلم 📘مجموعه ایران من/ شهرقلم 📓خبری فوری شهر عوض میشود/ پرتقال 📙خواب دزد/ کتاب پارک 📒نور آباد دهکده من/ شهرقلم 📔سختون/ شهرقلم 📕راز جنگل سبز/ شهرقلم 📗فوت کوزه گری/ ستارگان درخشان 📘سرداران ایران زمین/ امیرکبیر 📊نوجوان: 📔موشک جواب موشک/ باغ موزه دفاع مقدس 📕تا منطقه ده یازده/ مصاف 📗پرنده باهوش/ منادی تربیت 📘دکل/ مشهور 📙باران گرفته است/ مکتب حاج قاسم 📓از چیزی نمی ترسیدم/ مکتب حاج قاسم 📒اصیل آباد/ سوره مهر 📔کتانی‌های کوکام/ بین الملل 📕مه و دود/ مهرستان 📗بزرگ شدن در سپیدان/ راه یار 📘ریاح/ سوره مهر 📙شکار هیولا/ معارف 📓مجموعه سرگذشت استعمار/ سوره مهر 📒ربات پرنده را دوست دارم/ جمکران 📔آنتی ویروس/ صاد 📘مجموعه تاریخ انقلاب/ لک لک 📙نبرد ایرانیان/ طلایی 📒مجموعه روایتهای تصویری دفاع مقدس/ خراسان 📕سه گلدان/ کانون 📔آتیش پاره/ جمکران 📗نشانی گنج/ جمکران 📘بچه‌های کارون/ سوره مهر 📙گردان ۴ نفره/ نیستان 📓پایگاه سری/ عهدمانا 📒مجموعه روزهای جنگ/ به نشر 📔مردان نامرئی/ جمکران 📕طوقی/ سوره مهر 📗دلاوران عالی قاپو/ منادی تربیت 📘مجموعه کی چی کجا (بخش ایران)/ نردبان 📓هستی/ کانون 📙باغ کیانوش/ کانون 📒آن سوی جنگل خیزران/ محراب قلم 📔تب 1793/ چشمه 📘دشت متلاطم/ محراب قلم 📕امیرکبیر فقط اسم یک خیابان نیست/ محراب قلم 📗راز تالار آینه/ سوره مهر 📙انجمن عقابها/ سوره مهر 📓10 راز آشباریا/ قندیل نور 📒یک تکه زمین کوچک/ افق 📔تفنگ بادی/ شهرستان ادب 📗فقط بابا می تواند من را خواب بیدار کند/ کانون 📕زایو/ کتابستان معرفت