بکشید کنار، من یه دنیا آمدم بکشید کنار، من یه دنیا آمدم عباس قدیرمحسنی و 4 نفر دیگر 4.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 2 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786222742751 تعداد صفحات 124 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب بکشید کنار، من یه دنیا آمدم، ویراستار حبیب یوسف زاده. لیستهای مرتبط به بکشید کنار، من یه دنیا آمدم مهتاب تیموری کتابهای خوانده شده در ۱۴۰۲ 24 کتاب سال نو! کتابهای نو! همونطوری که میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست، از اول سال ۴۰۲ اینطور به نظر میرسه که امسال کتابهای متفاوتتری رو قراره بخونم. طبق هر سال هدف ماراتن سال رو روی ۵۲ جلد میذارم. اگر مشغلهها اجازه بدن امیدوارم که لیست امسال، پربارتر باشه. کی میدونه؟ 0 14 یادداشتها محبوبترین جدید ترین کتاب ابرک 1402/4/11 جیگل خان یک بچه است همانند بچه رئیس، البته بومی سازی شده در فرهنگ ایرانی.. نوروز دارند هفت سین دارنداز همه مهتر پراید دارند. در جلد اول جیگل خان خاطرات دنیا آمدنش را تعریف میکند و ویژگی اصلیاش این است که کلمات را اشتباه میگوید، که در پاورقی فرهنگ لغت دارد که معانی درست کلمات را میگوید. ˚➶ 。˚ نقاط قوت ادبی*: طنز روان بودن متن ایرانی بودن حضور پررنگ خانواده در داستان تصویرگری جذاب *♡رده سنی:+8 0 3