معرفی کتاب الدر و المرجان فی تفسیر الایمان به انضمام رساله فی رد من قال بتوقیت الظهور اثر سیدعبدالهادی حسینی دلیجانی
الدر و المرجان فی تفسیر الایمان به انضمام رساله فی رد من قال بتوقیت الظهور
سیدعبدالهادی حسینی دلیجانی و 2 نفر دیگر
0.0 0 یادداشت
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
مباحثی در زمینه مهدویت و امام مهدی(ع) و رد قول به تعیین کردن زمان ظهور ایشان است. در این رساله از منظری روایی به بررسی عدم تعیین زمان برای ظهور امام مهدی پرداخته شده و دلایل افرادی که در این زمینه زمان مشخص و معینی را ذکر می کنند، مورد نقد و ارزیابی قرار گرفته است. نویسنده دلایل وجود امام زمان، دلالت غیبت طولانی ایشان، ادله مربوط به طولانی بودن عمر شریف آن امام، علایم ظهور ایشان برخی از ویژگی های امام مهدی را از منظری روایی بررسی نموده و برخی از آیات مربوط به مهدویت را نیز که حاکی از غلبه اسلام بر کفر و عدل بر ظلم دارد را مورد تفسیر اجمالی قرار داده است. در بخش دیگری از رساله حاضر، به تفسیر مفهوم ایمان و علایم و صفات مؤمنان پرداخته شده و روایات متعددی در این زمینه مورد شرح و تفسیر قرار گرفته است. کم بودن تعداد مؤمنان واقعی در هر زمان، لزوم صبر و شکیبایی در امور و نسبت آن با ایمان، اقسام مؤمن و نصرت حتمی الهی برای آنان، مبتلا شدن مؤمنین به انواع گرفتاری ها و اختلاف نظر مفسران و اندیشمندان اسلامی در مورد معنای ایمان و تفسیر آن از دیگر مسایل مهم مطرح شده در این رساله است.