معرفی کتاب نگهبان باد اثر پگاه خدادی نگهبان باد پگاه خدادی 3.8 4 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 4 ناشر بهنام شابک 0000000058622 تعداد صفحات 388 تاریخ انتشار 1399/9/5 توضیحات کتاب نگهبان باد، نویسنده پگاه خدادی. لیستهای مرتبط به نگهبان باد نسرین سان 1403/6/3 مگه فانتزیِ ایرانی هم هست؟ 51 کتاب این لیست از کتاب هایی تشکیل شده که من قبل از اومدن به بهخوان نمیدونستم وجود دارن! از وقتی فهمیدم شروع کردم به جمع کردن یه لیست برای خودم تا بخونم(به شدت مشتاق خوندنشونم) و حالا این لیست اینجاست تا بقیه هم ازش استفاده کنن♡ پ ن ¹: اگر کتاب دیگه ای میشناسید بگید حتما! پ ن ²: و اگر کتابی رو از لیست خوندید نظرتون رو توی کامنتا بگید تا بقیه هم استفاده کنن و لذت ببرن 57 227 یادداشتها محبوبترین جدیدترین Zarabookly 1400/11/1 یکی از بهترین کتاب های تالیفی بود که خوندم .با تک تک لحظاتش زندگی کردم 🥲 اینقدر برام شیرین بود که دلم نمیخواست تموم بشه .به معنای واقعی عاشق شخصیت هاش میشین حتی اهریمن هم براتون جذاب میشه 😂😭 خلاصه نخوندنش پیشنهاد میکنم همین حالا برید بخرید و بخونید. 0 4 آرش محبوب زاده دیروز از وقتی که برای خوندنش گذاشتم، خیلی پشیمون نیستم؛ ولی خب میتونم با قاطعیت بگم که کتاب بدی بود. داستان ادعا داره که به عنوان یه فانتزی ایرانی و بومی نوشته شده اما وقتی واردش میشیم، به جز چند اسم و اصطلاح، هیچ اثر و نشانی از هویت ایرانی درونش وجود نداره؛ بلکه فضا و جهان داستان (حتی لحن روایت و زبان اون) تماما رونوشتی درجه چندم از آثار بهتر و موفقتر خارجيه. با توجه به اینکه در فرم هم نوآوری خیرهکنندهای دیده نمیشه و کاری نکرده که ارزش افزودهای برای ژانر خودش داشته باشه، دلیل چندانی که ارزش خوندن به داستان بده وجود نداره. 0 1