معرفی کتاب صورتی کبود اثر محدثه دلنواز

1399/8/11

بررسی و ریشه‌یابی علل اعتیاد زنان به مواد مخدر
به همراه پرسش‌نامه محقق‌ساخته

پست‌های مرتبط به صورتی کبود

طراحی پرسش‌نامه محقق‌ساخته و پژوهش این کتاب، نزدیک به یک‌سال‌ونیم طول کشید.
از بیمارستان اشرفی اصفهانی، تا کمپ‌های ترک اعتیاد قصر بهشت، تولد دوباره، بهبودگستران همگام و مرکز گذری آسیب اعتیاد زنان خانه خورشید، دیدن کردم و پرسش‌نامه‌م در بیمارستان لواسانی هم پر شد.
صحبت با بانوانی که سن‌شان از ۱۷ ساله تا نزدیک به ۷۰ ساله، درگیر اعتیاد بودند، بسیار تلخ بود. در عین شیرینی هم‌صحبتی باهاشون.
علل مصرف مواد مخدر و یا محرک در بین زنان، متعدده و بسیار غم‌انگیز؛ حتی گاهی شوکه‌کننده...

در پشت جلد نوشتم:
زن احساس است و ریحانه؛
و اگر نبود این گل خوش‌عطر؛ شعر، غزلش را برای که می‌خواند؟ عاطفه، رنگ از رخ برمی‌تافت، و به‌راستی نغمه‌ای برای همیشه در جهان خالی می‌ماند که جایش را هیچ موسیقی دل‌انگیزی، پر نمی‌کرد.
اما چقدر به این مخلوقِ لطیف، توجهِ درخور می‌شود؟ چه اندازه از نیازهای او مطلعیم؟ آیا دردهای او را شماره کرده‌ایم؟ آیا کاری برای التیامش انجام داده‌ایم؟ آیا راهی برای رهایی او از مخمصه‌های زندگی یافته‌ایم؟

نسخه فیزیکی "صورتی کبود"، جز تعداد محدودی که دست بنده‌ست، فعلا موجود نیست و شما می‌تونید از اپ‌های کتاب‌خوان طاقچه و کتابراه تهیه‌ش کنید.