معرفی کتاب روباه قرمز، سلام اثر کارل اریک مترجم افسانه شعبان نژاد کتابنوجوانداستانیترسناک روباه قرمز، سلام کارل اریک و 2 نفر دیگر 4.1 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 7 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9789644328442 تعداد صفحات 32 تاریخ انتشار 1393/5/5 توضیحات کتاب روباه قرمز، سلام، نویسنده کارل اریک. لیستهای مرتبط به روباه قرمز، سلام حانیه وحیدزاده 1402/8/19 لیست کتاب های کتابخانه هیئت محبین الرضا ع ۲ 35 کتاب این کتاب ها مناسب رده سنی ۷ سال به بالا می باشد. 2 2 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا عباد 1403/2/24 کتابی که درباره نظریه خاص گوته درباره رنگهای متضاد است. داستان ساده و کودکانهای هم دارد. برای بالای ۳ سال مناسب است ولی بچه ۸ ساله هم با بازی نگاه و رنگش جذب میشود. در هر صفحه مامان قورباغه رنگ حیوانات را همانی میبیند که ما میبینیم ولی بچه قورباغه رنگ مکمل میبیند. اگر ما و مامان قورباغه به مدت ده ثانیه به نقطه سیاه درون عکس نگاه کنیم، بعد به نقطه سیاه وسط صفحه سفید روبره، باید همان شکل را با رنگ مکملش ببینیم. 0 2