معرفی کتاب تهران،کوچه ی اشباح اثر undefined تهران،کوچه ی اشباح 3.4 7 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 13 خواهم خواند 1 ناشر شابک 3546576576650 تعداد صفحات 112 تاریخ انتشار _ توضیحاتمتاسفانه توضیحاتی برای این کتاب یافت نشد. یادداشتها محبوبترین جدیدترین یاسین اسلامی 1403/8/30 - 21:57 یعنی مو به تن آدم سیخ میشه اگر در کتاب ترسناک تجربه ندارید لطفا این کتاب را نخوانید 0 0 زهرا 1404/6/28 - 02:15 واقعا انتظار بیشتری داشتم حس میکردم یکم فانتزی تر و معمایی تر باشه ولی بیشتر شبیه مستند بود و اگر به شکل فیلم درمیومد به نظرم واقعا جذاب تر میشد چندتا از نقاط ضعف کتاب: ۱. پیش زمینه زیادی نداده بود ۲.از عناصر ترس به حد کافی استفاده نکرده ۳. اینکه تو یه خونه گم بشی و دور خودت بگردی واقعا میتونه ترسناک باشه ولی دیگه انقدر کش دادن نه تنها جذاب نیست بلکه حال آدم رو بهم میزنه نقاط قوت: ۱. قلم روون کتاب باعث میشه ادامه بدی ۲ .کتاب کم حجمیه و وقت زیادی نمیگیره من چون بقیه مجموعه ام خریدم مطالعه میکنم 😂 ولی در اون حد جذاب نبود از نظرم نمره من به این کتاب ۶ و نیم از ۱۰ 0 21