معرفی کتاب جاسوسی که از سردسیر آمد اثر جان لوکاره مترجم فرزاد فربد کتابنوجوانداستانیکارآگاهی جاسوسی که از سردسیر آمد جان لوکاره و 1 نفر دیگر 3.2 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 10 خرید از کتابفروشیها ناشر موسسه فرهنگی هنری جهان کتاب شابک 9789642533589 تعداد صفحات 286 تاریخ انتشار 1394/5/3 توضیحات کتاب جاسوسی که از سردسیر آمد، نویسنده جان لوکاره. 1001 رمانی که باید قبل از مرگ بخوانید ادبیات اقتباسی ادبیات انگلیس ادبیات داستانی پرافتخارترین کتاب ها جایزه ی ادگار آلن پوادگارز جایزه ی دگر داستان تریلر داستان معمایی دهه 1960 میلادی فهرست برترین رمان ها درباره شهرها فهرست برترین رمان های تریلر فهرست بهترین کتاب های معمایی و جنایی لیستهای مرتبط به جاسوسی که از سردسیر آمد سعید احمدی نژاد 1403/5/21 جناییهای مهم تاریخ ادبیات 13 کتاب در اینجا سعی میکنم کتابهای مهم و کلاسیکشدهی ژانر جنایی را که ترجمهی خوبی ازشان به فارسی هست فهرست کنم. قطعا این لیست بهروز میشود. 4 137 بهخوان 1402/2/19 جنایی، معمایی، وحشت | پیشنهادهایی برای نمایشگاه 20 کتاب پیشنهاد نمایشگاه 0 57 محمدامین طاهری 1403/2/7 مشهور ترین نویسندگان جنایی جهان+مشهورترین کتابشان 11 کتاب ۱.آگاتاکریستی:قتل راجر آکروید ۲.آرتو کانون دویل:درنده باسکرویل ۳.جان گریشام:پرونده پلیکان ۴.ریموند چندلر: خداحافظی طولانی ۵.گیلیان فلین:جاهای تاریک ۶.جان لوکاره:جاسوسی که از سردسیر آمد ۷.استیون کینگ:جعبه دکمه ای گوئندی ۸.دن براون:راز داوینچی ۹.پاتریشیا های اسمیت:معمای آقای ریپلی ۱۰.جیمز پترسن:من آلکس کراس هستم ۱۱.لی چایلد:قتلگاه 0 9 معصومه توکلی 1402/2/19 جنایی، معمایی، وحشت | پیشنهادهایی برای نمایشگاه 10 کتاب پیشنهاد نمایشگاه 1 37 یادداشتها محبوبترین جدیدترین حامد صابری 1402/2/17 لوکاره - که البته این اسم مستعار است- خودش کارمند ضداطلاعات و اطلاعات انگلستان بوده و رمانهایش مشحون از همین خرده تجربیات دوران کاریاش است. میگویند جاسوسی که از سردسیر آمد بازگویی یکی از کیسهای دوران کاریاش است. البته بعید نیست؛ جزئیات فنی و بعضا احساسی لابهلای ماجراها تا حدی تایید این ادعاست. این رمان برای اهلش عجیب گیراست. 0 3