شهین نعمت زاده و 7 نفر دیگر
5.0

1399/8/6

زبان آموزی  پیش دبستانی» با هدف درک زبان فارسی، کاربرد مناسب آن و همچنین توانایی کودکان در برقراری ارتباط کلامی معنادار در فرآیند تحصیل  به قلم چندتن از اساتید دانشگاه منتشر شد.به گزارش روابط عمومی انتشارات فنی ایران ( کتاب های نردبان)،  رویکرد اصلی این کتاب  شکل گیری و تقویت مهارت های زبانی چهارگانه ی «گوش دادن همراه با  فهمیدن»،« خواندن همراه با فهمیدن»،« سخن گفتن» و « نوشتن» است.این کتاب که به قلم دکتر محمد دادرس،  دکتر مهدی دستجردی کاظمی و دکتر شهین نعمت زاده منتشر شده ، تلاش دارد محیطی تعاملی و ارتباطی را فراهم آورد. در مقدمه ی این کتاب آمده است:«گفت و گو،  نمایش، بازی، طرح پرسش، شعرخوانی،  توضیح دادن،  تصور کردن و هر فعالیتی که به صورت معمول  در مهدهای کودک و محیط های آموزشی پیش دبستانی اجرا می شود، فرصت مناسبی است برای فراهم کردن محیط تعاملی و ارتباطی و تحقق دیگر شرایط زبان آموزی.»در ادامه ی این مقدمه، ساختار کتاب توضیح داده شده است. طبق پیشنهاد مولفان کتاب ؛ فعالیت ها را می توان در 8 ماه سال تحصیلی طبقه بندی کرد.سرفصل ها همراه با راهنماهایی برای مربیان است و خردسالان می توانند فعالیت هایی را در این کتاب و با کمک مربیان خود انجام دهند. گفتنی است پرورش مهارت های استفاده ی درست از مداد دیگر هدف آموزشی این کتاب است.«گردش های من» و «آمادگی برای مدرسه» موضوعاتی است که شعرها و فعالیت های کتاب براساس آن ها طراحی شده است.