معرفی کتاب آب از آب میوه مهم تره! اثر لیزا بولارد مترجم هایده کروبی

آب از آب میوه مهم تره!

لیزا بولارد و 2 نفر دیگر
0.0 0 یادداشت

1399/7/19

ما برای زندگی، به آب نیاز داریم. ولی مقدار کمی از آب روی کره ی زمین، قابل استفاده است. چطور می توانیم مشکل کم آبی را حل کنیم؟ با ترینا همراه شوید تا متوجه شوید که چطور می توانید از آب روی کره زمین، محافظت کنید.

لیست‌های مرتبط به آب از آب میوه مهم تره!

بی نام

بی نام

آب چال (درباره ی اهمیت آب)ارتش توی یخچالآب از آب میوه مهم تره!

ناترازی منابع زیستی و انرژی

23 کتاب

📊انتشارات نردبان: گرچه داعیه دار نشر تخصصی محیط زیسته ولی مخصوصا قبل از اینکه نشان نردبان رو برای بخش کودک نوجوانش برگزینه یعنی زمانی که نامش انتشارات فنی ایران بود به معنای واقعی فاجعه بود (البته واضحه که منکر کارهای خوبشون نیستم) . ذکر چند ایراد: 1- کتابهاشون اکثرا ترجمه است و بعضا بکار آموزش و اطلاع رسانی حفظ محیط زیست به کودک ایرانی نمیخوره مثلا در اونها آمار و ارقام مربوط به شهرداری فلان ایالت آمریکا رو دادن درصورتی که خیلی راحت میتونستن آمار مثلا شهرداری تهران رو جایگزین اون کنن که با زیست شهری و خانگی بچه‌ها نزدیکه و قابل فهمتره 2- گویی ویراستار کودک در نشرشون اونقدرها جایی نداشته و نثر خیلی از کتابهاشون برای بچه‌ها غیر جذاب و نچسبه 3- ظاهرا بخاطر تمکن مالی که داشته و دارن به وفور کتاب دراین موضوع چاپ کرده و میکنن (به نوعی نشر پرتقال حوزه محیط زیستن) و مع الاسف کتابهایی دارن که بدرد هیچ کودک و نوجوانی نمیخوره و جنسش در بهترین حالت تخصصی غیرکارآ است و بعضا تصاویر مشمئزکننده برای کودک نوجوان داره مثل حماسه صلح سبز یا بوپال 4- چاپ و رنگبندی و جنس جلد بسیاری از کتابهاشون نامناسبه 5- تصویرگری و طراحی جلد بعضی از مجلداتشون تو ذوق میزنه 6- برای صحت عرایضم میشه پیمایشی از مهدها و مدارس و کتابخانه‌ها کرده و بپرسید با این حجم از سرمایه و چاپ چند بچه بخاطر این کتابها همیار محیط زیست شدن و جرقه‌ای توشن زده شده یا تغییر رفتار دادن 📊معرفی چندکار مناسبشون در حوزه فرهنگ سازی الگوی صحیح مصرف و اهمیت منابع زیستی و انرژی: 📗آب چال 📔مجموعه پادشاه پدپد 📓آب از آبمیوه هم مهمتره 📙ماموریت لوکا 📒قانون‌های آبکی 📗داستان قنات 📕مصرف عاقلانه انرژی 📒صرفه جویی در مصرف ... 📘50 روش برای صرفه جویی در مصرف آب و انرژی 📔عمه خانم و ماجراهای آبکی (تصویرگری عمه خانم رو ممیزی چطور تایید کرده!) با اینکه منابع زیستی و انرژی یکی از چالشهای ایران بوده ولی سیاستگذار فرهنگی، ناشر و نویسنده رو به سمت چاپ کتاب موثر پیش نبرده و نسخ دندونگیری در این موضوع در بازار نشر نداریم و بعضا انتشاراتیها هم دغدغه‌های کشور جزو اولویتهای چاپشون نیست! با این حال کتب زیر در این فقره معرفی میشود: 📗خواب آب/ کانون 📔یک چاه آب برای همه ما/ میچکا 📕مجموعه جشنواره کاشان/ شهرقلم 📓گم شدن قطره باران در کوههای پیچ ددر پیچ/ شهرقلم 📘مجموعه نم نم/ شهرقلم 📙شناخت آب/ آفرینگان 📒چرا باید در مصرف آب + انرژی صرفه‌جویی کنیم/ تیمورزاده 📗در مصرف آب + برق + گاز/ نوای مدرسه 📔در مصرف آب صرفه جویی کنیم/ ذکر 📕چکه چکه آب/ سبز اندیشان (شرکت مهندسی آب کشور) 📓لوله کشی فاضلاب پیام پاکیزگیه/ کتاب کوله پشتی (شرکت فاضلاب تهران) 📘50 کار ساده‌ای که بچه‌ها میتوانند برای نجات زمین انجام دهند/ جوانه رشد 📙الکتریسیته خارق العاده/ هفت و نیم 📒زمین، کمک!/ پیدایش *هرگونه استفاده مجموعه‌های دولتی و خصولتی از فهرست منوط به اجازه میباشد*