تنها راز موفقیت تنها راز موفقیت جواکیم پوزادا و 2 نفر دیگر 4.5 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 3 خواهم خواند 0 ناشر تعالی شابک 9786007547359 تعداد صفحات 92 تاریخ انتشار 1397/12/11 توضیحات کتاب تنها راز موفقیت، نویسنده جواکیم پوزادا. ادبیات آمریکای لاتین دهه 2000 میلادی خودپروری ادبیات برزیل تجارت و کسب و کار روانشناسی یادداشتها محبوبترین جدید ترین فائزه چنگیز 1402/3/6 مارشمالوی خودتون رو الان نخورید کم صبر کنید تا مزه دو مارشمالوی تازه و داغ را بعد واندن این کتاب احساس کنید. برای من دو مارشمالو داغ این بود : آفرین بهت که انقدر زود خوندی و تموم شد( احساس اتمام یک کار ) - داستانی جالب از آزمایش مارشمالو را خواندم و الان که این یادداشت را مینویسم ذهنم حدود 11 ساعت است که درگیر این مسئله است که مارشمالوی من چیست؟ کتابی به شدت روان و تند خوانش ( برای من حدود 50 دقیقه خواندنش زمان برد ) که روایت کننده یک داستان درباره یکی ز معروف ترین آزمایشات جهان یعنی آزمایش مارشمالو است. داستان چند مثال دارد و سبک انگیزشی آن به نظرم برای افرادی که فقط به دنبال یک نکته هستند تا شروع کنند مناسب است. 0 0