3.2

9786008591900
1397/12/23

کتاب 1 + 50 نکته یک میلیون تومانی: روایت هایی تجربی درباره معامله گران بازار سرمایه، نویسنده همایون دارابی.

با توجه به شناختی که از جناب ‌آقای دکتر همایون دارابی داشتم و احترامی که نسبت به دانش و تجربه ایشان در بازارهای مالی به خصوص بورس قائل بودم٬ تصمیم گرفتم این کتابشون رو مطالعه کنم. اول باید بگم این کتاب برای منی که سال‌ها در بورس ایران فعال هستم چیز جدیدی ارائه نکرد و پس از خواندنش اطلاعات جدیدی بدست نیاوردم اما خوانش این نکات تلنگری مجدد بود به من که برخی نکاتِ ساده که از اصول بنیادینِ این بازار هستند را فراموش نکنم. دوم باید بگم خواندن این کتاب را هم به علاقه مندان بازارسرمایه (بورس) و هم سایر بازارهای مالی چه باتجربه‌ها و فعالینِ بازار چه تازه واردان پیشنهاد میکنم٬‌به با تجربه‌ها که همانند من گاهی نیاز به تلنگر دارند و به تازه واردان که نکات کلیدی بازارها را قبل از هرگونه فعالیتی بشناسند.
سوم اینکه در زمان نگارش این کتاب که در سال ۱۳۹۵هجری شمسی انجام شده برخی قوانین که در کتاب به آنها اشاره شده در بازارهای مالیِ جهانی وجود داشتند اما در ایران وجود نداشتند که هم اکنون در بورس ایران نیز آن قوانین یا اصلاح شده‌اند یا اضافه شده‌اند٬‌پس بهتر است این نکات را نیز مدنظر قرار دهید. چهارم توضیحی در خصوص امتیازی که به کتاب دادم: یک ستاره بابت وقتی که نویسنده با آن همه مشغله‌ و فعالیتی که در بازارهای مالی دارد برای نگارش این کتاب گذاشت٬ یک ستاره برای جمع بندی نکاتِ کلیدی و جداسازی از نکات و آموزش‌هایی که شاید ذکرآنها باعث حجیم‌تر شدن کتاب میشد اما باعث گیج شدنِ خواننده‌ی تازه کار میشد٬ یک ستاره بابت ذکر مثال در برخی از نکات که اگر ذکر نمی‌شد خواننده‌ی تازه کار نمی‌توانست درک درستی از آن نکته داشته باشد٬ پس ۳ ستاره به آن تخصیص دادم و ۲ ستاره از آن کم کردم به دلیل اینکه لازم می‌دیدم در بخشی که از بزرگان بازار نام برد باید در مورد اهرم‌هایی که در اختیار دارند به شرح بیشتری صحبت می‌کردند و همچنین در پایان کتاب یک جمع‌ بندی نهایی نیز انجام میدادند تا این کتاب به شکلِ یک جزوه‌ی دانشگاهی در نیاید.