معرفی کتاب دختر انار اثر محمدهادی محمدی دختر انار محمدهادی محمدی و 1 نفر دیگر 2.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان شابک 9786226986205 تعداد صفحات 28 تاریخ انتشار 1399/10/17 توضیحات کتاب دختر انار، تصویرگر ندا راستین مهر. لیستهای مرتبط به دختر انار ترآنه 1402/4/23 کتابهایی با موضوع سوگ برای کودک 11 کتاب پرداختن به مساله سوگ و مرگ عزیزان برای کودکی که دچار فقدان عزیزی شده، ضروری و البته حساس است. در اینجا لیستی از کتابهاب کودک با درونمایه سوگ، فقدان و مرگ ارائه شده است، اما استفاده از آنها برای کودک داغدیده نیازمند بررسی شرایط کودک، سن او و محتوای کتاب نیز میباشد. 0 16 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زینب سادات رضازاده 1402/8/22 همهی ما سوگ عزیزانی را تجربه کردیم و برای مان سخت بوده ، اما اگر این تجربه را کودکی بکند، چون نمیتواند مثل بزرگترها احساسات خودش را بیان کند، ممکن است دچار مشکل شود. این کتاب میتواند برای بچههایی که تجربه سوگ را داشتند خوانده شود، البته ترجیح من این کتاب نیست، به علت تصاویر کتاب که غم زیادی را دارند. همه تصاویر تقریباً رنگ تیره غالب هست و برای من بزرگسال غمانگیز هست، بجز صفحه آخر کتاب که تصویر ی روشن میبینیم از همان منظره خانه. 0 2