معرفی کتاب ملکه‌های فلسفه: زندگی، آرا و اندیشه‌های مهم‌ترین فیلسوفان زن جهان اثر ربکا باکستون مترجم مریم رضایی

ملکه‌های فلسفه: زندگی، آرا و اندیشه‌های مهم‌ترین فیلسوفان زن جهان

ملکه‌های فلسفه: زندگی، آرا و اندیشه‌های مهم‌ترین فیلسوفان زن جهان

ربکا باکستون و 2 نفر دیگر
4.5

ناشر
سنگ
1401/8/1

نسخه‌های دیگر

تاریخ فلسفه مثل بسیاری حوزه‌های دیگر، به هیچ وجه عادلانه نیست. همه‌ی ما احتمالاً نام‌هایی نظیر افلاطون، کانت، نیچه و لاک را شنیده‌ایم، اما هیپاتیا، هریت تیلور میل، اوِلوول و میدگلی را چطور؟ ملکه‌های فلسفه کتابی است که واقعا مدت زیادی در انتظارش بودیم. کتابی درباره‌ی فیلسوفان زن که اتفاقاً فیلسوفان زن هم آن را نوشته‌اند. در این کتاب، ما در نوزده فصل، با نوزده فیلسوف زن که در تاریخ فلسفه حضور پررنگی داشته‌اند – از دوران باستان تا همین امروز- آشنا می‌شویم. هر یک از این نوزده فصل را نیز فیلسوف زن دیگری نوشته است که اکنون مشغول مطالعه و فعالیت در این حوزه است. مدیریت این کار هم برعهده‌ی ربکا باکستون و لیزا وایتینگ بوده است که هر دو مشغول کار آکادمیک در حوزه‌ی فلسفه هستند. باکستون در دانشگاه آکسفورد دوره‌های تکمیلی فلسفه‌ی سیاسی را می‌گذارند و وایتینگ در دانشگاه لندن تحصیل می‌کند.
اگر شما هم در گروه کسانی هستند که با دیدن کتاب‌های فلسفی، این پرسش برای‌تان مطرح می‌شود که «پس زنان فیلسوف کجا هستند؟» این کتاب پاسخ خوبی است. حالا می‌توانید با ملکه‌های فلسفه‌ی جهان ملاقات کنید.