معرفی کتاب مادران منتظر: جنبه های روانشناختی ناباروری و راهنمای خودیاری برای مادران IVF اثر ندا علی بیگی

مادران منتظر: جنبه های روانشناختی ناباروری و راهنمای خودیاری برای مادران IVF

مادران منتظر: جنبه های روانشناختی ناباروری و راهنمای خودیاری برای مادران IVF

ندا علی بیگی و 1 نفر دیگر
5.0

1399/11/11

کتاب مادران منتظر: جنبه های روانشناختی ناباروری و راهنمای خودیاری برای مادران IVF، ویراستار بهزاد صادقیان فرد.

ای کاش روزی برسه که ، در تمام مراکز ناباروری، همون ابتدای تشکیل پرونده برای زوجین ، یک عدد از این کتاب، به افراد هدیه داده بشه.
میدونم که فقط در حد یک آرزو یه ....
اگه سطح توقعمو بخوام پائین بیارم، و منطقی باشم، باید اینطوری بگم : آرزو میکنم توی هر مرکز پزشکی ناباروری ، یک قفسه کتاب ، جا خوش کنه، و بغیر از بروشور های تبلیغاتی، چنین کتاب‌هایی هم به چشم بخوره‌.

برای مادران باردار، برای خانم‌های نازنینی که فرزند دارن، هزااااران نسخه کتاب چاپ شده، تا اونها رو در مسیری که هستن، کمک کنه. اما برای اون دسته از زنان نازنین سرزمینم، که در مراحل انتظار برای مادر شدن هستن، به تعداد انگشتان دست، کتاب مفید وجود داره. که همون مقدار اندک هم، غریب و ناشناخته ست. و کسی ازش خبری نداره.

از عمق وجودم، ممنون دارِ نویسنده ی عزیزِ این کتاب هستم. مرسی که بفکر ما هم بودین.

این کتاب رو با جون و دل خوندم‌. و به اطرافیان و دوستانم، که با این مسئله دست و پنجه نرم میکنن، حتما هدیه خواهم داد.