فریدون رضایی و 1 نفر دیگر
0.0 0 یادداشت

1388/9/29

آسفالت گرم یکی از پرکاربردترین مصالح در روسازی راه است و در کشور ما شاید بتوان گفت که تقریبا در تمام راه ها و معابر به عنوان روکش نهایی مورد استفاده قرار می گیرد. از آنجایی که آسفالت گرم از اجزای مختلفی تشکیل شده است، بنابراین مراحل تولید و پخش آن نیز شامل اجزای مختلفی است. در کتاب حاضر سعی شده تا یکی از مراحل مهم در ترکیب آسفالت که همان مرحلة اجرا است مورد بررسی قرار گیرد. بحث اجرای آسفالت یکی از مباحث مهم در عملیات روسازی است و بسیاری از خرابی های زوردرس لایة آسفالتی ناشی از اجرای نادرست هستند. این کتاب شامل بخش های مختلفی است و در آن مباحثی نظیر روش های مختلف حمل و تخلیة آسفالت، اجزای فینیشر و روش های تنظیم ترازاتوی فینیشر و نکات ریز اجرایی مورد بررسی قرار گرفته اند. تراکم آسفالت مساله ای که مستقیما با عملکرد آن رابطة مستقیم دارد. عدم تراکم صحیح آسفالت باعث بروز خرابی ها و ترک های زودرس در آن شده و بافت رویه را در برابر نفوذ آب آسیب پذیر می کند، بنابراین به جهت اهمیت موضوع، یک فصل کامل از کتاب به این موضوع اختصاص یافته است. در پایان نیز، یک فصل به بررسی خرابی های ناشی از اجرای غلط آسفالت اختصاص داده شده است.