نقطه عطف: چگونه اتفاقات کوچک، تغییرات بزرگی را رقم می زنند
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.
بهترین راه درک شکل گیری مد، جزرومد موج جنایت، تبدیل کتاب های ناشناخته به کتاب های پرفروش، افزایش میزان سیگار کشیدن نوجوان ها و سایر تغییراتی که هر روز در زندگی ما اتفاق می افتد یک همه گیری است. بدین ترتیب که نقطه نظر ما، محصولات، پیام ها و رفتارها مانند ویروس منتشر می شوند. رونق مجدد کفش های جیرهاش پاپی و کم شدن میزان جرم و جنایت در نیویورک، نمونه های بارز همه گیری در عمل است. این دو مثال نشانۀ بارز رفتار واگیردار هستند. برای نمونه کسی برای پوشیدن کفش هاش پاپی اقدام به درج آگهی نکرد، بلکه اشخاص وقتی به باشگاه می رفتند یا در خیابان های مرکز شهر این کفش ها را می پوشیدند با این کار دیگران را در معرض رفتار خود قرار می دادند و در واقع دیگران را به ویروس هاش پاپی مبتلا می ساختند. دربارۀ کاهش جرم و جنایت در نیویورک نیز، درصدی از مردم تصمیم گرفتند که رفتار متفاوتی را در پیش بگیرند و این رفتار جدید گسترش پیدا کرد و به شکلی وسیع مردم به ویروس ضد جنایت مجهز شدند. دومین ویژگی بارز این دو مثال این است که هر دو مورد، تغییرات کوچک، تاثیرات بزرگ برجای گذاشت، هم چنین در هر دو، تغییر با سرعت صورت گرفت. نگارنده در کتاب حاضر از نقطۀ شروع سخن می گوید. به زعم وی نقطۀ شروع، آن لحظۀ جادویی است که ایده ها، نقطه نظرها و رفتارهای اجتماعی از آستانه ای عبور می کنند و چون آتشی سرکش همه جا را دربرمی گیرند. این پدیده هم چون دینامیسمی اجتماعی است که تغییر و تحولات فراوان را به دنبال می آورد.
لیستهای مرتبط به نقطه عطف: چگونه اتفاقات کوچک، تغییرات بزرگی را رقم می زنند