معرفی کتاب اصول بازاریابی داده محور اثر مارک جفری مترجم آتنا مقدم

3.5

ناشر
سیته
1394/2/20

پیش تر ها کسی گفته بود: می دانم باید نیمی از بودجه ی بازاریابی را به تبلیغات اختصاص بدهم. اما کدام نیمه؟
این کتاب قواعد بازی را عوض می کند، طوری که بتوان عوامل موثر بازاریابی را از عوامل غیر موثر تشخیص داد. 15 معیار سنجش که در کتاب بازاریابی داده محور ارائه شده اند، در کنار مطالعات موردی متعدد، جعبه ابزاری معتبر در اختیار بازاریاب قرار می دهند که بتواند بهتر تصمیم بگیرد و در راستای خلق بازارهای جدید، افزایش درآمد زایی، جذب مشتری و بهبود سودآوری گام بردارد.

خواندن این کتاب شبیه یک گفتگوی هوشمندانه با یک استراتژیست باتجربه است که به جای حدس و گمان، به آمار و ارقام تکیه می‌کند. مارک جفری، نویسنده‌ی کتاب، با دقت و وسواس مثال‌های واقعی را از شرکت‌های مختلف جمع‌آوری کرده و نشان می‌دهد که چگونه می‌توان از داده‌ها برای تصمیم‌گیری‌های هوشمندانه استفاده کرد. این کتاب به شما حس کنترل و هدفمندی می‌دهد و باورهای قدیمی در مورد بازاریابی "هُنری" را به چالش می‌کشد.
در هر فصل، حس می‌کنید در حال یادگیری یک مهارت جدید هستید، نه فقط خواندن یک متن تئوریک.
البته کتاب یک راهنمای فنی هم است؛ یا به عبارتی یک تغییر mindset در مورد بازاریابی است.(برای من اینگونه بود) به جای این که بگوید "این ابزار را استفاده کنید"، به شما یاد می‌دهد که "چگونه فکر کنید" تا بتوانید از هر ابزاری به درستی بهره ببرید. مفاهیمی مثل "۱۵ اصل اندازه‌گیری بازاریابی" یا "مدل‌های سه‌گانه داده‌ها" که در کتاب مطرح می‌شود، فقط اصطلاحات نیستند، بلکه یک چارچوب فکری برای حل مسائل پیچیده بازاریابی هستند. شاید تنها بخش‌هایی که برای کسی که با تحلیل داده آشنایی ندارد کمی چالش‌برانگیز باشد، جزئیات فنی‌تر فرمول‌ها و مدل‌هاست، اما پیام اصلی کتاب برای هر کسی در حوزه بازاریابی و فروش قابل درک و ارزشمند است. این کتاب به شما می‌آموزد که در دنیای پر از نویز، چگونه صدای داده‌ها را بشنوید و تصمیماتی بگیرید که نتایج قابل اندازه‌گیری داشته باشد.

پ.ن: واقعا کمی حوصله سر بر هم هست و من کمی کلنجار رفتم با خودم تا کتاب رو تموم کنم (ببینید مُودتون چیه دیگه)