معرفی کتاب شبح سالن اجتماعات اثر آر.ال. استاین مترجم زهره حق بین کتابعمومیسایر شبح سالن اجتماعات آر.ال. استاین و 2 نفر دیگر 4.3 8 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 18 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر نشر ویدا شابک 9789642912674 تعداد صفحات 152 تاریخ انتشار 1398/6/6 توضیحات کتاب شبح سالن اجتماعات، ویراستار مسعود ملک یاری. لیستهای مرتبط به شبح سالن اجتماعات Y.S 1403/1/12 کتاب های ار ال استاین 25 کتاب من با خوندن کتابای این نویسنده عاشق کتاب خوندن شدم 1 5 یادداشتها محبوبترین جدیدترین ریحانه مدنی 1401/9/28 آر ال استاین، استاد اینه که آخر کتاباش به مخاطبش شوک وارد کنه. (مثلا اگه 5 تا بچه با 5 نفر دیگه دوست بشن، آخر داستان اون بچه هایی که آدمن، تازه می فهمن که دوستاشون از مدت ها قبل مردن🥲.) من خودم از همه داستاناش خوشم نیومده ولی کتاب شبح سالن اجتماعات جزء کتابایی بود که خیلی دوسش داشتم و به نوجوون ها پیشنهاد می کنم که اگه به ادبیات وحشت علاقه دارن و دوست دارن که آخرای داستان شوک بزرگی بهشون وارد بشه، این کتاب رو حتما مطالعه کنن. 0 2