cruel king cruel king رینا کنت 0.0 0 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 0 خواهم خواند 1 ناشر شابک 2685807556885 تعداد صفحات 360 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب cruel king، نویسنده رینا کنت . لیستهای مرتبط به cruel king میم ، الف ، دال 1403/3/17 مدرسه رویال الایت ؛ مدرسه رؤیایی دیگری برای تحصیل 8 کتاب هشدار ! برای خوندن این کتاب ها باید به هشدار هایی که درموردشون میدن دقت کنید ! نگید نگفتم سه جلد ابتدایی این کتاب که داستان دو شخصیت رو روایت میکنه ، خیلی خیلی جذابه. این دو تا شخصیت واقعا برای من قشنگ و فوق العاده بودن و در هر جلد با ذوق و علاقه در موردشون می خوندم. و جلد های بعد که مربوط به اکیپ پسرای رویال الایته ، هر کتاب داستان یک زوج رو تعریف کرده . باید گفت که زوج اول ، برای من ارزش خاصی داشتن و هربار که توی جلد های بعد اسم هاشون بیاد ، فقط میتونم بگم ذوق فراوان. پ .ن : مجموعه زیبایی هست و اگر با رینا کنت آشنا باشید ، مجموعه هاشون طولانی و پیوسته نیست ( اصلا هم منظورم کورا ریلی نبود ) شما میتونین فقط همین مجموعه رو بخونید و عشق بورزید و یا میتونید جلد داستان پدر و مادر و بچه های این شخصیت های رو هم بخونید و اکلیل بالا بیارید 😁🥹 3 5