معرفی کتاب من و خاندان پهلوی اثر احمدعلی مسعودانصاری کتابعمومیسایرنفیس من و خاندان پهلوی احمدعلی مسعودانصاری و 2 نفر دیگر 1.8 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 1 ناشر پیکان شابک 9646229255 تعداد صفحات 400 تاریخ انتشار 1382/2/30 نسخههای دیگر نشر زریاب نشر نشر مهر نشر فاخته نشر نشر البرز توضیحات کتاب من و خاندان پهلوی، گردآورنده حسین سرفراز. یادداشتها محبوبترین جدیدترین ثنا احمدی 1403/2/4 کتاب را خوندم اما حقیقتا دوستش نداشتم. متاسفانه یا خوشبختانه نویسنده کتاب را فراتر از همین یک کتاب میشناسم و همین باعث شد که وقتی همه دانسته را کنار هم گذاشتم از این کتاب زده بشم و نیمه کاره رهایش کنم. علت هم این هست که به شدت ضد و نقیض در قسمت های مختلف کتاب و نوشتههای دیگر نویسنده دیده می شه. و این باعث میشه که خواننده اعتماد خودش نسبت به صداقت نویسنده رو از دست بده و به دلزدگی برسه. به نظرم تاریخ اگر چه زیاد شفاف نیست اما به این میزان هم کدر نیست که هر حرفی از هر فردی که از آن دوره به جا مانده رو بپذیریم. به همین دلیل من فکر میکنم نوشتههای مستندتر رو باید دنبال کرد. 0 0