کلود آنه و 1 نفر دیگر
3.7

1396/11/14

کتاب بنویس تا اتفاق بیافتد: بنویسید که چه می خواهید تا آن را دریافت کنید، نویسنده کلود آنه.

یادداشت ها

رها

1400/12/3

فیدیبو یه کار جالبی کرده که من خیلی راضیم ازش. به این صورت که اومده یه سری از کتاب ها رو به شکل صوتی و البته میکروبوک عرضه کرده. یعنی مثلا یک کتاب 200 صفحه ای رو به صورت خلاصه فصل بندی کرده و در 20 دقیقه برای شما پخش میکنه. اولین تجربه ی من از یک کتاب میکروبوک صوتی به طرز دلنشینی دلچسب  بود
کتاب "بنویس تا اتفاق بیوفتد" یکی از کتاب های خود کمک یاری هست که من مدتیه تمرین هاش رو انجام میدم و عجیب که اثرات خوبی هم ازش دیدم. حالا سوای قانون جذب و این حرفها یکی از پیشنهادات خیلی خوبی که کتاب بهتون میده نوشتن اهداف و آرزوهاتون روی کاغذ هست. برای من وقتی اهدافم رو روی کاغذ اوردم تازه اون موقع بود که شکل واقعی به خودشون گرفتن و یه جورایی اراده ی منو برای رسیدن بهشون قوی ترکردن
تعیین هدف ، تمرکز روی نتیجه ی کار و داشتن تصویری روشن از آنچه در زندگی به دنبالش هستید می تواند باعث تحقق رویاهای شما شود

خلاصه که اگر شاغل هستین و وقت زیادی برای مطالعه ندارین یا اینکه مثل من حوصله ی گوش دادن به کتاب های صوتی طولانی مدت رو ندارین، حتما این میکروبوک های جذاب و کوچولو رو امتحان کنید