نفوذهن
خواندهام
در کتاب نفوذهن که کنش مغز هم ترجمه شده است، راجر دولی، ۱۰۰ راه برای متقاعد کردن مشتریان به مدیران فروش و بازاریابان معرفی میکند. نشریه «رهآورد مدیریت» در سال ۱۳۹۵ با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت خود را آغاز کرد. در هر شماره چکیده چندین کتاب روز مدیریت به همراه یادداشت اختصاصی بزرگترین نویسندگان مدیریت و کسبوکار مانند ست گادین، سایمون سینک و هنری مینتزبرگ منتشر میشود. در حال حاضر نشریه «رهآورد مدیریت» با تیراژ ۱۰۰۰۰ نسخه یکی از محبوبترین نشریههای مدیریت کشور است. درباره کتاب نفوذهن به گفتۀ جرالد زالتمن، نویسنده و استاد بازاریابی دانشگاه هاروارد، ۹۵ درصد از افکار، احساسات و یادگیری ما بهطور ناخودآگاه صورت میگیرد. علیرغم آگاهی از این مسئله که خودآگاهِ انسان تأثیر اندکی بر تصمیمگیریهای او دارد، بازاریابها مخاطبِ بخش اعظم پیامهایشان را آن قسمت کوچک از خودآگاه مشتری میدانند. بیخیال پنج درصد از مغز مشتریتان شوید! بازاریابی عصبی تماما دربارۀ شناخت نحوۀ عملکرد مغز و استفاده از این شناخت برای بهبود بازاریابی محصولات است. مشتریها عموماً نمیتوانند درک کنند یا بهدرستی توضیح دهند که چرا در بازار، فلان تصمیم را میگیرند؛ بنابراین با سؤال کردن از آنها نیز نمیتوان به پاسخ این سؤال رسید. بیشتر فعالیتهای بازاریابیای که برمبنای گفتههای مشتریان و گزارشهای آنها از تجربیات و نیتهایشان انجام میشوند معمولاً ناموفق هستند. تشخیص اینکه بیشتر رفتارهای ما به طور ناخودآگاه انجام میشوند اساس بیشتر استراتژیهای این کتاب است. راجر دولی در این کتاب در مورد تکنیکهای کاربردی استفاده از علوم عصبی و مطالعات رفتاری برای جذب مشتریان صحبت کرده است. او در کتاب به خوبی توضیح میدهد که چگونه تحقیقات علوم انسانی و رفتاری میتواند در بهبود روند فروش محصولات و خدمات به شرکتها کمک کند. اگر به دنبال ارزیابی عملکرد مشتریانتان در مقابل محصولات و خدماتتان هستید، این کتاب را بخوانید.