سینوهه پزشک مخصوص فرعون عمومیزندگینامه و سفرنامهزندگینامه و خاطرات سینوهه پزشک مخصوص فرعون میکا والتاری و 1 نفر دیگر 5.0 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 1 ناشر معیار علم شابک 9786005461336 تعداد صفحات 652 تاریخ انتشار 1396/5/4 توضیحات کتاب سینوهه پزشک مخصوص فرعون، نویسنده میکا والتاری. ادبیات فنلاند ادبیات داستانی فهرست برترین رمان های تاریخی داستان تاریخی ادبیات اقتباسی دهه 1940 میلادی ادبیات کلاسیک لیستهای مرتبط به سینوهه پزشک مخصوص فرعون احمد زارع سینوهه سینوهه. ملت عشق. تاوان عاشقی 8 کتاب پیشنهادی 0 3 یادداشتها محبوبترین جدید ترین علیرضا 1403/8/15 من یک بار این کتاب را مدت ها پیش خواندم و یک بار هم توی کست باکس گوش دادم. تجربه ی شنیدنش خیلی جذاب و شیرین بود. من یکی از طرفدارهای رمان های تاریخیم و ترجیح می دهم آن ها را بشنوم. به شما هم پیشنهاد می کنم این کتاب را بشنوید. لینک نسخه شنیداری این کتاب را برای شما در زیر قرار دادم. I'm listening to سینوهه (کامل) | biblioteca on Castbox. Check it out! https://castbox.fm/va/5504333 0 0