ساحل بقا: شرح و تفسیر حدیث شریف عنوان بصری ساحل بقا: شرح و تفسیر حدیث شریف عنوان بصری جعفر صالحان 5.0 4 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 3 خواهم خواند 4 ناشر تراث شابک 9786009706914 تعداد صفحات 686 تاریخ انتشار 1399/4/11 توضیحات کتاب ساحل بقا: شرح و تفسیر حدیث شریف عنوان بصری، نویسنده جعفر صالحان. بریدۀ کتابهای مرتبط به ساحل بقا: شرح و تفسیر حدیث شریف عنوان بصری خادم الزهرا سلام الله علیها ساحل بقا: شرح و تفسیر حدیث شریف عنوان بصری جعفر صالحان 5.0 1 صفحۀ 530 تعاون و سهل انگاری فرصت سوزی و عادت سویی است که نوع انسانها ه آن گرفتار میباشند و بیماری مسری و فراگیری است که از انسانی انسانی و از فردی به جامعهای و از جامعهای به جامعه دیگر سرایت میکند که اگر درمان نشود و با آن مبارزه جدی نشود و استمرار پیدا کند دمی را به وادی حیرت و سرگردانی میکشاند... پس سالک اید قدر فرصتها را بداند و به حرکت زمان توجه داشته باشد و بداند آنچه که از دستش میرود جبرانپذیر نمیباشد در همه امورش اولویتها را در نظر بگیرد و برای انجام هر کاری وقتی را معین نماید و پایان آن را در نظر بگیرد و قالب زمانی آن را مشخص کند و با یک یا چند شکست یاس و ناامیدی به خود راه ندهد و امر سلوک را زمین نگذارد و عزم خود را رای بهرهمندی از باقی عمرش جزم نماید. 0 0 خادم الزهرا سلام الله علیها ساحل بقا: شرح و تفسیر حدیث شریف عنوان بصری جعفر صالحان 5.0 1 صفحۀ 644 0 0 خادم الزهرا سلام الله علیها ساحل بقا: شرح و تفسیر حدیث شریف عنوان بصری جعفر صالحان 5.0 1 صفحۀ 646 سر رجحان مداد و مرکّب علما بر دِماء و خون شهدا را باید در برتری جهاد اکبر بر جهاد اصغر دانست. کار عالم متعهد زمان شناس که با جهل علمی و عملی مبارزه میکند و برای قطع ریشه ظلم و ستم که چیزی جز جهالت فکری و جهل فرهنگی و فوران امیال نفسانی نمیباشد قیام میکند به مراتب دشوارتر از جهاد نظامی میباشد. .....وظیفهی ما در عالم نسبت به تکریم علما که چراغ و مصباح هدایت و راهنما و پرچمدار حق و حقیقت میباشند، به مراتب بیشتر خواهد بود. ص۶۴۶ 0 0 خادم الزهرا سلام الله علیها ساحل بقا: شرح و تفسیر حدیث شریف عنوان بصری جعفر صالحان 5.0 1 صفحۀ 518 ...به تعبیر دقیقتر، یک "خود" داریم و یک "ناخود". تمام جنگهای درونی انسان مبارزه "خود" با "ناخود" است، نه مبارزه "خود" با "خود" آنجا که در فکر آدمی جز پول، شهوت، خوردن، نوشیدن و سایر امیال حیوانی نمیباشد، در حقیقت "ناخود" را "خود" پنداشته و خود حقیقی خویش را فراموش نموده و چه زیبا فرموده است علی علیه السلام که: تعجب میکنم از کسی که دنبال گمگشته خود میرود و از این و آن جستجو میکند اما با آنکه خویشتن و من حقیقی خود را گم کرده است در طلب آن نمیرود و در راه خودیابی قدمی بر نمیدارد. 0 0 یادداشتها محبوبترین جدید ترین خادم الزهرا سلام الله علیها 1403/3/4 🌱بسم الله الرحمن الرحیم یکی از بلاهایی که اکثر ماها توی بهش دچاریم تنبلی، اهمال کاری، راحت طلبی یا سهل انگاری که توی این کتاب خیلی خوب بهش پرداخته شده و از خطر تهدید کننده این رذیله و عادت ما رو آگاه کرده... ص ۵۲۹ کلا مدل خاص این کتاب (و کتب دیگه ی این نویسنده بزرگوار) طوریه که شما تا سوالی تو ذهنت پیش میاد میبینی تیتر بعدی به همون سوال پرداخته و خیلی خووووب نوشته شده. سیر منطقی عالی، مطالب بلند و عالی، دستورالعمل و شرحی جامع و کامل خدا توفیق عمل بهمون بده... عااالی... شدیدا توصیه به مطالعه میکنم⚘️ 0 1