معرفی کتاب کشف الحقایق اثر عزیزالدین بن محمد نسفی کتابعمومیادبیاتدربارهی زبان و ادبیات کشف الحقایق عزیزالدین بن محمد نسفی و 1 نفر دیگر 4.5 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 1 ناشر سخن شابک 9789643726133 تعداد صفحات 586 تاریخ انتشار 1391/10/2 نسخههای دیگر نشر نشر شرکت انتشارات علمی و فرهنگی توضیحات کتاب کشف الحقایق، مصحح سیدعلی اصغر میرباقری فرد. یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمدامین محبعلی 1402/10/11 عزیزالدین نسفی در کشف الحقایق در بیان مذاهب مختلف از ماتریدی، غزالی و شیخ طوسی مطالبی رو میگه. مبنای بحث همه اینها حدیث هفتادوسه فرقه است. بعد در جمعبندی میگه که این بحثها تکلفه. چرا؟ چون دانایی میگوید من در ولایت فارس صد مذهب دیدم که هیچ ربطی به هفتادوسه فرقه نداشتند. اشاره میکنه که تفاوتهاشون هم جدی بوده. در حالی که همهی آنها از قرآن و حدیث میگویند و ادعا دارند که از اول تا آخر قرآن بیان مذهب ماست! پس وقتی در ولایت فارس ۱۷۳ مذهب است نظر کن در عالم چند مذهب وجود داره؟ پس یا حدس بیاعتباره یا باید تأویل بشه. 0 3