معرفی کتاب قصه های زینب اثر مهری ماهوتی قصه های زینب مهری ماهوتی و 2 نفر دیگر 5.0 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 0 ناشر موسسه فرهنگی مدرسه برهان شابک 9789640804421 تعداد صفحات 120 تاریخ انتشار 1395/8/11 نسخههای دیگر نمایش همه نشر موسسه فرهنگی مدرسه برهان نشر موسسه فرهنگی مدرسه برهان نشر موسسه فرهنگی مدرسه برهان نشر موسسه فرهنگی مدرسه برهان نشر موسسه فرهنگی مدرسه برهان نشر موسسه فرهنگی مدرسه برهان نشر موسسه فرهنگی مدرسه برهان نشر موسسه فرهنگی مدرسه برهان نشر موسسه فرهنگی مدرسه برهان نشر موسسه فرهنگی مدرسه برهان توضیحات کتاب قصه های زینب، تصویرگر آراسته رزاقی. لیستهای مرتبط به قصه های زینب نمایش همه بی نام 1404/1/6 کتابهای ماه رمضانی کودکان 20 کتاب 1- یه ماه خوب برای بچه های خوب نشر جمکران 2- هدیه ماه نورانی نشر مهرسا 3- کتاب هاچین ادبستان چمران (اگه گیر بیاد) 4- عید گنجشکها نشر رودآبی 5- مجموعه عیدهای اسلامی نشر نوای مدرسه 6- قصه های مینا نشر منادی تربیت 7- قصه های زینب نشر مدرسه 8- کتاب افطار کانون پرورش فکری 9- میخواهم روزه بگیرم + میخواهم نماز بخوانم نشر افق 10- مجموعه کودک و نیایش نشر قاصدک 11- هیچی هیچی برای خدا نشر رودآبی 12- رمضان نشر کودکان 13- به رنگ حرم + مساجد ایران نشر پرنده 14- بهترین خانه دنیا نشر سدره 15- آشپزهای گرسنه نشر کتاب پارک 0 1 زهرا قربانی قِلِجلو 1403/4/20 برای ۹ تا ۱۲ ساله ها 25 کتاب به مامان هایی که بچه ای در این سن دارند و بچه هایی که در این سن هستند؛ این کتاب ها رو پیشنهاد میکنم.🌿 به نظرم اولین رمانی که بچه ها می خونن باید مجموعه رمان 💐«زویی و عینک ایده ساز»💐 باشه. جلد جذاب و فونت مناسبی داره برای بچه ها و علاقه مند میشن به رمان خواندن. و البته داستان خوبی هم داره👌🏻 0 2 کتاب خوب 1403/2/8 جشن فرشتهها 9 کتاب جشن تکلیف در فرهنگ دینی و مذهبی ما رویددی مهم است که کودکانمان را از جهان رهایی خارج و وارد زندگی نوینی میکند که بر گردن آنها تکلیف نهادینه میشود. این اتفاق بویژه برای دختران که در سن پایینترین رخ میدهد مستلزم آموزشهای یژهایست. کتاب از جمله ابزاری است که میتواند خانوادهها را در این مسیر یاری دهد. بستهٔ پیشنهادی حاضر متشکل از کتابهایی است که احکام سن تکلیف و مکلف شدن را برای دختران با زبانی کودکانه و شیرین آموزش دادهاند. 0 0 زهرا سادات حسن زاده 1403/1/3 لیست پیشرفت های من 27 کتاب لیستی از کتاب های که می خواهم بخوانم و از آن ها چیز های زیادی یاد بگیرم 0 0 dbizans 1402/7/26 هر کودکی باید این کتاب هارو بخونه 7 کتاب دنیای کودکی من با این کتاب ها رنگ و بوی دیگه ای گرفتند. دنیای کوچک من بال و پری تازه گرفت و بزرگ تر شد.بذر ذهنیت خلاق رو در من کاشت، چیزی که الآن در حال شکوفایی و درو کردن است و در پیدا کردن علایقم تاثیر گذار بودند. 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین کتاب خوب 1403/2/10 مجموعۀ «قصههای زینب»، داستان دختران پاک این سرزمین است که در آستانۀ سن تکلیف هستند و هر روز با گلی خوشبو از بوستان بانشاط دین آشنا میشوند. یکی از بهترین شیوههای آموزش احکام به کودکان آموزش در قالب داستان است به همین جهت این مجموعه با هدف آشنایی و آموزش دختران این سرزمین احکامی مانند احکام تقلید، وضو، تیمم، نماز، روزه، حجاب و … را به زبان ساده و شیرین داستانی نوشته است. این کتاب خواندنی نوشته مهری ماهوتی و با تصویرگری آراسته رزاقی، هدیهای ماندگار برای جشن تکلیف دختران دوره ابتدایی میهن عزیزمان است. داستانهای این کتاب دربارهٔ دخترانی است که در آستانهٔ سن تکلیف هستند. از جمله برخی از این داستانهای جذاب این کتاب صوتی عبارتاند از: «تربت»، «پیراهن نماز»، «خواب شیرین»، «سجادهام کجاست؟». 0 0 dbizans 1402/7/25 یکی از قشنگ ترین مفید ترین و خاطره انگیز ترین داستان های بچگیم بهترین بودددد توصیه میکنم همه ی بچه های هشت تا ده سال بخوننش 🤩 0 3