معرفی کتاب چکیده مقاله های همایش ملی روان شناسی و جامعه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن: 16 اسفند 1385 اثر شهرام وزیری

0.0 0 یادداشت

1386/1/22

روان شناسی، علمی است که کاربرد آن، هنر به حساب می آید و هیچ  هنری مشکل تر از هنر زیستن نیست. یکی از وظایف عمده ی روان شناسی، پرداختن به مسائل مشترک انسان ها در کنار بررسی جنبه های منحصر به فرد آن هاست. بدیهی است پرداختن به ویژگی ها و مسایل درونی و فردی افراد بدون در نظر گرفتن محیط و جامعه نمی تواند مشکلات رفتاری انسان را که موجودی عمیقا اجتماعی است، از پیش پای او بردارد. نشات گرفتن بسیاری از مشکلات رفتاری نه فقط از آشفتگی و کاستی های درونی بلکه ناشی از شکست سیستم های اجتماعی در حمایت، پیش بینی و درک مناسب نیازهای افراد ما را، ناگزیر می کند شرایط اجتماعی و مجموع ویژگی هایی را که در بیش تر مردم وابسته به یک فرهنگ می توان یافت در شناخت عوامل موثر بر رفتار، مد نظر قرار دهیم. این مجموعه مشتمل است بر چکیده مقالات همایش ملی روان شناسی و جامعه که در 16 اسفندماه 1385 در رودهن برگزار گردید. در دنیای اجتماعی و هدف آن کاربرد یافته های روان شناختی به منظور کمک به شناسایی مشکلات، سیاست گذاری برای آن ها و فراهم کردن چارچوبی مشترک برای شناخت جنبه هایی از رفتار و فرایندهای ذهنی است که در مقابل انسان و جامعه شکل می گیرد. برخی از مقالات عبارت اند از: "رابطه ی پنج عامل شخصیت با رضایت شغلی کارکنان کارخانه تراکتورسازی ایران/ حسین قراباغی و پریناز پورجعفری، "مقایسه ی هوش هیجانی دانش آموزان دختر و پسر نابینا و عادی/ ستاره حسینیان، سوران امامی پور و فرح لطفی کاشانی"، "ساخت و اعتباریابی مقیاس درجه بندی تیپ A کودکان/ بلقیس بیت مشعل"، "نقش احساس هویت و هوش هیجانی در رضایت زناشویی زوجین جوان/ محمدمهدی شمسایی، حمیدرضا نیکخواه و محسن جدیدی" و "رابطه ی بین شیوه های فرزندپروری و سبک های مقابله با استرس".