دری و دندان شیری کودک۹ تا ۱۲ سال دری و دندان شیری ابی هنلن و 2 نفر دیگر 4.2 8 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 23 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786004622622 تعداد صفحات 156 تاریخ انتشار 1399/10/27 توضیحات دندان لق دری به علاو هی خیالات گنده اش می شود ماجراجویی ... خطر... پول.. اول سرو کله ی کدام پیدا می شود؟درد سر یا فرشته ی دندان؟ داستان کمدی طنز ادبیات داستانی دهه 2010 میلادی کتاب کودک ادبیات کودک و نوجوان ادبیات آمریکا فانتزی یادداشتها محبوبترین جدید ترین فیروزمهر 1401/10/6 این سری مجموعه خیلی خلاقانه به دنیای درونی بچه ها اشاره کرده که هر کس به نوعی تجربه کرده.خوندنش رو توصیه میکنم. 0 15 سهیل خرسند 1401/10/30 "سر به هوا بودن، یعنی حواست آن دوردورها باشد و توی دنیای خودت خیالبافی کنی." در ایران مترجمها و ناشران نه تنها حقوق صاحب اثر را با جلب رضایت او و ناشر اصلی رعایت نمیکنند، بلکه در عنوان کتاب هم دست میبرند! این بار اول نیست، بار آخرشان هم نخواهد بود. فرقی ندارد کتاب کودک باشد، ناداستان باشد یا رمان... وقتی قانون، حقوق صاحب اثر را به رسمیت نمیشناسد، خلافکاران جولان میدهند و زبانشان هم همیشه دراز است. دری و دندان شیری، عنوانِ فارسی و مندرآوردی است که خانم شبنم حیدرپور به عنوان مترجم برای چهارمین عنوان از پنجگانهی «دری خیالباف» یعنی «Head in the Clouds» انتخاب کرده است. دری، نام شخصیت اصلی این پنجگانه است. دختری کوچولو و بامزه، اما همه وروجک صدایش میکنند. دری دو دنیا دارد: واقعی و خیالی. در نتیجه دری یک خیالباف است، و ما در هر عنوان داستان متفاوتی از ماجراهایش خواهیم خواند. این کتاب از هفت فصل به هم پیوسته تشکیل شده و من از تماشای نقاشیها و خواندن ماجراهای دری لذت بردم. پندهای خوبی در کتاب نهفته بود و اطلاعات خوبی در اختیار گروه سنی مختص به خود (در ایران +۷ درج شده) قرار میدهد. این کتاب برای کودکان نوشته شده اما کمی بزرگترها، بزرگترها و حتی خیلی بزرگترها هم میتوانند با تماشا و خواندنش از آن لذت ببرند. سیام دیماه یکهزار و چهارصد و یک 0 16 مهدیه فاتح 1403/5/8 یک رمان کودک خوب که نمیتوان گفت خیلی متفاوت بود، اما تکراری هم نبود. تخیل زیاد شخصیت اصلی کتاب باعث شباهتش به دیگر کتابها نشده بود. حتی شخصیت خیالی کتاب، زنی به نام خانم گابل، شخصیتی آزاردهنده و بدجنس است که نمایندهی ترس ها و آزارها و بخشهای تحمل نکردنی شخصیتهای نزدیک دری است. دری مثل خیلی از قهرمانها، آن بچهای نیست که در حقش ظلم میشود یا پدر و مادر، معلم یا خواهر و برادر بیتوجه یا ناخوشایندی داشته باشد. بلکه دوری خودش بچهی ته تغاری خانه است که توجه بیشتری میگیرد و تا حدی مورد نفرت خواهر و برادرش است یا توی مدرسه معلم را کلافه میکند. 0 7