معرفی کتاب بهترین هدیه ی تولد دنیا اثر بن مانتل مترجم زینب طاهری کتابکودک۷ تا ۹ سال بهترین هدیه ی تولد دنیا بن مانتل و 2 نفر دیگر 4.1 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 7 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر زعفران شابک 9786226646093 تعداد صفحات 32 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب بهترین هدیه ی تولد دنیا، نویسنده بن مانتل. لیستهای مرتبط به بهترین هدیه ی تولد دنیا زینب سادات رضازاده 1403/1/22 لیست کتابهای تولدی 6 کتاب این لیست در مورد تولد هست و عجب خوب هستند که قبل از تولدها آنها را با بچه ها بخوانیم ، از کادو ، از اتفاق ها، از قانون ها و غیره و غیره در آنها میتوانید بخوانید و لذت ببرید و کودک را برای تولد آماده کنید. 2 6 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زینب سادات رضازاده 1403/1/22 یادم میآید وقتی کوچک بودیم با چه وسایل ابتدایی برای خودمون بازی های جدید اختراع میکردیم و راز خوشحالی ما هم همین بود. چون خودمان ساختیم بیشتر از داشتن اسباب بازی های برقی امروزه در دست بچهها امروزه ، به ما خوش میگذشت........ همیشه فکر میکنیم باید برای تولد یه هدیه بخریم که شاید گران باشد یا خیلی جذاب باشد. اما سنجاب جور دیگری فکر میکرد. یک چوب که نه خیلی سنگین باشد و نه خیلی برگ داشته باشد و نه خیلی وول بخورد را انتخاب کرد. حالا تمام آخر هفته را با چوب جادویی میتوانند بازی کنند ... 0 8 الهی 1403/5/27 یکی از قشنگ ترین لحظات بودن کنار آوینا کتاب خوندن براش هست ، چون هم داریم با هم وقت می گذرونیم هم اون قسمت از ذوق و علاقه من به خوندن کتابای کودک و نوجوان رو برآورده می کنه کتاب بهترین هدیه تولد با یه بیان بسیار ساده میگه میشه با ساده ترین چیزها کنار هم شاد و خوش بود .... حتما واسه کوچولوهاتون بخونید 0 0