معرفی کتاب ترجمه و متن المنقذ من الضلال اثر محمدبن محمد غزالی مترجم سیدناصر طباطبایی ترجمه و متن المنقذ من الضلال محمدبن محمد غزالی و 2 نفر دیگر 4.5 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 1 ناشر مولی شابک 9789642671465 تعداد صفحات 128 تاریخ انتشار 1393/11/14 توضیحات کتاب ترجمه و متن المنقذ من الضلال، مترجم سیدناصر طباطبایی. ادبیات ایران عرفان ادبیات کهن یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمد حسین خامسیان 1402/9/4 من نسخه قدیمیتر را خواندم 0 0 علی طالبلو 1402/6/31 کتاب المنقذ من الضلال جزو آخرین کتابهای نوشته شدهی امام محمد غزالی است. این کتاب به نوعی داستان زندگی علمی غزالی میباشد. او به دلیل بیماری فکری و جسمی خویش در دوران اوج خود از درس کناره گرفت و به جستجوی حقیقت و معنای علم پرداخت. در این میان، آراء و افکار متکلّمین، فلاسفه و اسماعیلیها را بررسی کرده و نقد نمود. او در دورهی آخر علمی خویش، به مکتب صوفی گری و عرفان پیوست. این کتاب جمعبندی کلی از آراء علمی غزالی است؛ او در این کتاب به فلاسفه از جمله ابن سینا حمله میکند و میگوید نهایت علم اینان جز تاریکی چیزی نبوده و علم حقیقی چیزی است که منجر به تهذیب نفس و درک خدا شود. سپس او در فصل آخر کتاب، حالات نبوّت و دلایل مخالفت با عرفان صوفیانه را مطرح و بررسی میکند. این کتاب برای کسانی که آشنایی ابتدایی با مباحث فلسفه اسلامی داشته باشند، بسیار شیرین و خواندنی است؛ بشخصه چندین بار آن را مطالعه کردهام. 0 5