معرفی کتاب آماده ی پرواز اثر کری دارفلد مترجم معصومه نفیسی کتابکودک۴ تا ۷ سال آماده ی پرواز کری دارفلد و 1 نفر دیگر 3.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر مهرسا شابک 9786223362279 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار _ توضیحات جهان زیر پای توست، اگر خودت را باور داشته باشی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین آزفنداک 1404/3/10 📌 عنوان کتاب : آماده پرواز 📌نویسنده : کری دورفلد «وقتی دیگران به تو پیشنهادهای مختلفی میدهند چطور تصمیم میگیری که راه خودت را دنبال کنی یا از توصیههای آنها استفاده کنی؟! » داستان کتاب مرتبط با پسر کوچولویی به نام رایلی است که او یک روز تصمیم میگیره که یک موشک بسازه و امیدوار هست که آن موشک پرواز بکنه. سایر پرندگان سعی در کمک کردن به او دارند. آیا او موفق میشود موشک را به پرواز درآورد؟ 🟢 نقاط قوت : - شخصیت های متعدد کتاب باعث میشود فضاسازی بهتری اتفاق بیفتد. - موضوع کتاب در حیطه خلاقیت ، اعتماد به نفس و تقویت پشتکار کودک پیش میرود. - تصویرگری : تصویرها مرتبط با دیالوگها طراحی شدند و کامل کننده داستان هستند . همچنین از رنگها و طراحیهای خیلی مناسبی استفاده شده که باعث افزایش رغبت کودک میشود . - در تصویرگری کتاب به ترویج کتاب توجه ویژهای شده. - باعث تقویت تفکر خلاق و مهارتهای حل مسئله در کودک میشود . 🔴 نقاط منفی : متن و داستان کتاب به تنهایی نمیتونه باعث تحقق هدف کتاب بشه و نیازمند استفاده از تصویرها هستیم حتی در برخی موارد بسته به سن کودک باید تسهیلگری کتاب انجام شود. - من حس میکنم که یک بخشی از داستان حذف شده و یا توجهی بهش نشده که کمبود این بخش برای من مشخص بود. (در قسمت زیر آن صحنه ذکر شده! خطر اسپویل 🔴) زمانی که رایلی تصمیم میگیره که با تکیه بر نظر و دیدگاه خودش موشکش رو بسازه . (چی میشه که رایلی این تصمیم رو میگیره؟! این قسمت بهش توجهی نشده.) 📌مخاطب : در خود کتاب ذکر شده که رده سنی مناسب ۴ تا ۸ سال است. به نظر من داستان کتاب رو میتونیم برای جلسات کتابخوانی کودک تا سن ۱۰ سال استفاده بکنیم به شرطی که جزئیاتی رو به داستان اضافه بکنیم. امتیاز من به کتاب : ۳.۵ از ۵ #دیدگاه #کتابـکودک 0 11