انسان شناسی: کشف تفاوت های انسانی

انسان شناسی: کشف تفاوت های انسانی

انسان شناسی: کشف تفاوت های انسانی

کنرادفیلیپ کاتک و 1 نفر دیگر
3.0
1 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

1

خواهم خواند

2

ناشر
علمی
شابک
9644041259
تعداد صفحات
884
تاریخ انتشار
1386/3/20

توضیحات

        در انسان شناسی به بررسی نوع بشر و نیاکان نزدیک اش در قلمروی جانوری و در واقع به بررسی کل وضعیت بشری پرداخته شده که گذشته، حال و آینده و نیز زیست شناسی، جامعه، زبان و فرهنگ را دربرمی گیرد. بر این اساس نگارنده ی کتاب حاضر در بیست و چهار فصل ماهیت انسان شناسی و تفاوت های انسانی را بررسی می کند. انسان شناسی چیست!، انسان شناسی در میدان تحقیق، نخستی ها، تکامل نخستی ها، داستان آفرینش و تکامل، انسان واره های آغازین، انسان های نوین، تنوع انسان و نژاد، نخستین کشاورزان، نخستین شهرها و دولت ها، مطالب بخش های اول تا دهم را تشکیل داده اند، از بخش یازدهم تا بیست و چهارم نیز نگارنده به فرهنگ، قومیت، زبان و ارتباط، امرار معاش، خانواده، خویشاوندی و تبار خانواده، زناشویی، نظام های سیاسی، جنسیت، دین، هنرها، نظام جهانی مدرن، استعمار و توسعه، تبادل فرهنگی و بقا و انسان شناسی کاربردی، دانشگاهی و کاربردی پرداخته است. مطالب کتاب در مواردی با تصاویری از تمدن، فرهنگ و اقوام مختلف همراه است.
      

لیست‌های مرتبط به انسان شناسی: کشف تفاوت های انسانی

یادداشت‌ها

          کتاب انسان شناسی: کشف تفاوت های انسانی، به نویسندگی فیلیپ کتاک، انسان شناس، کتابی در سطح علمی است. این کتاب برای دوست داران علم انسان شناسی کتاب بسیار مهم و جالب توجهی است که منبع خوبی نیز در سطح علمی به حساب می‌اید.
این کتاب، همانطور که از نامش پیداست، مانند نوعی دایره المعارف برای انسان شناسی است که اطلاعات کاملی در باب بخش ها و محتواهای این رشته ارائه داده است. فیلیپ کتاک بحث خود را از نقطه ابتدایی، یعنی تعریف انسان شناسی آغاز می‌کند و فصل اول کتاب را به توضیح علم انسان شناسی اختصاص داده است. او برای تعریف این علم، اکثریت شاخه های انسان شناسی را در این بخش توضیح می‌دهد و سپس به سراغ روش‌های کار در انسان شناسی می‌رود که شامل مردم نگاری ها و حضور در میدان است. فیلیپ کتاب این توضیحات را به صورت مفصل و همراه با مثال های بسیاری از تحقیقات و اثار انسان شناسی یا اجتماعات واقعی در کتابش آورده است.
پس از آن، فیلیپ کتاک هر فصل از کتاب خود را به یکی از شاخه های محتوایی انسان شناسی اختصاص داده است که از داستان آفرینش و تکامل آغاز می‌شود و تمامی خصوصیات زیستی انسان را که مرتبط با بحث تکامل بشر است مورد بحث می‌گذارد.
او سپس از نخستی ها و نخستین گونه‌های انسانی آغاز می‌کند و به تکامل این نخستی ها می‌پردازد. بنابراین او از چیزهای ابتدایی مرتبط با انسان آغاز می‌کند و همینطور جلو می‌اید تا به خانواده، اقتصاد، جنسیت، سیاست، دین، هنر و بعد بطور کلی به استعمار و پس از آن نیز به جهان مدرن و مسائل مرتبط با توسعه جامعه امروزی می‌رسد.  
فیلیپ کتاک، کتابش را با ارائه اطلاعاتی درباره آنچه بر سر علم انسان شناسی در دانشگاه می‌اید و توضیح تمامی شاخه‌های تخصصی مورد مطالعه آن به پایان می‌برد که بازار کار و موقعیت شغلی این علم را نیز در برمی‌گیرد.

        

0