معرفی کتاب راه راستی: بررسی و نقد باورهای زرتشتیان و باستان ستایان اثر حسن فاطمی

راه راستی: بررسی و نقد باورهای زرتشتیان و باستان ستایان

راه راستی: بررسی و نقد باورهای زرتشتیان و باستان ستایان

4.0

1396/12/27

مجموعه حاضر به بررسی و نقد باورهای زرتشتیان و باستان ستایان می پردازد. نویسنده در دوازده بخش به دین و دین داری، زرتشت، اوستا، نمادها و آیین ها، نژادپرستی، زن و ازدواج، ایران باستان، اسلام و ایران، برده و برده داری، حیوانات، مردگان پرداخته است. بنای نویسنده بر آن بوده که از واژه ها و اصطلاحات نامأنوس خودداری کند و مطالب با قلمی ساده و روان به نگارش درآید تا افراد کم آشنا با دین زرتشتی نیز بتوانند از کتاب استفاده کنند.

محمد

محمد

کتاب «راه راستی» نقد مجوسان است :)) حال می‌توانیم برویم به پر و پای این‌ها بپیچیم.
نویسنده، عزیزان زرتشتی را با خاک کوچه یکسان می‌کند اما احادیثی هم می‌آورد که ائمه می‌گویند ما نباید این‌ها را اذیت کنیم؛ جالب است‌.

خلاصه کتاب یک چیز است و هر وقت از شما سوالی در این حوزه کردند بگویید: هیچ مدرکی و هیچ سند و استدلال درستی از چیزهایی که می‌گویید وجود ندارد. البته هر چقدر کتاب را می‌خوانید مقداری خسته کننده می‌شود چون زرتشتی‌ها چیزی برای گفتن ندارند یا نویسنده آن را ننوشته است!

البته چند جا ظاهرا به کتب تاریخ اسلام و احادیث ما هم ارجاع می‌دهند. طبعاً باید آنجا را بپذیریم. یعنی خودشان هیچی ندارند و به کتب ما استناد می‌کنند.

در کنار نقدهایی که به زرتشتی‌ها می‌کند پاسخ شبهاتی که به اسلام می‌شود را نیز می‌دهد. به نوعی نیز اسلام و زرتشتی را مقایسه می‌کند.

کتاب جالبی است. موضوعی و سوال محور مطالب را نگارش کرده‌اند. از آنجایی که در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که این باستان‌بازی رونق گرفته است پیشنهاد می‌کنم تورق کنید. اما اگر فازتان چیز دیگری است که هچ!
‌