معرفی کتاب در جست وجوی جامعه ی بلندمدت؛ گفتگو با دکتر همایون کاتوزیان اثر کریم ارغنده پور کتابعمومیعلوم انسانیجامعهشناسی در جست وجوی جامعه ی بلندمدت؛ گفتگو با دکتر همایون کاتوزیان کریم ارغنده پور 4.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 7 خواهم خواند 4 ناشر نشر نی شابک 9789641853527 تعداد صفحات 80 تاریخ انتشار 1399/8/27 توضیحات کتاب در جست وجوی جامعه ی بلندمدت؛ گفتگو با دکتر همایون کاتوزیان، گردآورنده کریم ارغنده پور. یادداشتها محبوبترین جدیدترین Alireza Yoonesi 19 ساعت پیش جناب کاتوزیان به لطف بیپلاس نیازی به معرفی ندارند هرچند بنظر من این کتاب از دکترارغندهپور اثر بهتری هست حتا از خود کتاب جناب کاتوزیان. دستکم برای تفهیم بهتر ایده کلی هما کاتوزیان، مطالعه در جستجوی جامعه بلندمدت بعد از خود کتاب اصلی ایده بسیار پسندیدهای هست. من بسیار با ادبیات آقای کاتوزیان آشنا هستم، سویههایی از خستهکننده نبودن و جذابیت ادبیات گفتاری آقای کاتوزیان در کتاب قابل لمس هست و بر جذابیت کتاب افزوده. درکل کتابی هست بسیار عمومیتر از جامعه کوتاهمدت اما بسیار زیبا و بامفهوم. از دست ندید. از بهترین کتابهایی که میشه خوند. توی طاقچه از اینجا پیداش کنین https://taaghche.com/audiobook/114362/ 0 0