معرفی کتاب تحصیلکرده اثر تارا وستوور مترجم مریم غلامی نصرآبادی تحصیلکرده تارا وستوور و 1 نفر دیگر 4.2 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 0 ناشر مات شابک 9786226594868 تعداد صفحات 320 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب تحصیلکرده، مترجم مریم غلامی نصرآبادی. لیستهای مرتبط به تحصیلکرده سارینا 1402/12/6 کتاب های موردعلاقه من 18 کتاب لیستی از موردعلاقه هام 0 7 یادداشتها محبوبترین جدیدترین لیلا خندان 3 روز پیش وقتی در خانواده ای با فرهنگ و افکار عجیبی بزرگ میشوی و اسیر چنگال های آداب و رسومی هستی که فرار از آن غیرممکن است چکار می کنی؟! آیا خودت را به دست تقدیری که فکر می کنی برایت رقم خورده می سپاری یا به سویی می روی که خود سرنوشت را دوباره از سر بنویسی؟!! تحصیلکرده داستانی عمیق و شگرف و واقعی است که از دختری که با تلاش و پشتکار فعل خواستن توانستن است را صرف می کند و برای خود سرنوشت رقم میزند که تحسین برانگیز هست. این داستان یکی از خواندنی ترین رمان هایی بود که خواندم و واقعی بودنش حس خوبی ایجاد می کند. 0 0