زین الدین به روایت همسر شهید عمومیزندگینامه و سفرنامهزندگینامه و خاطرات زین الدین به روایت همسر شهید بابک واعظی 4.4 29 نفر | 3 یادداشت جلد 5 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 62 خواهم خواند 3 ناشر انتشارات روایت فتح شابک 9786003303119 تعداد صفحات 64 تاریخ انتشار 1399/1/1 نسخههای دیگر نشر انتشارات روایت فتح توضیحات هنوز سال های اول جنگ بود. آدم هایی که آمده بودند هیچ کدام تا به حال یک جنگ درست و حسابی ندیده بودند. اسلامی عمومی فلسفه لیستهای مرتبط به زین الدین به روایت همسر شهید مشکات عبادیان 1402/11/29 نیمه پنهان ماه! 34 کتاب سری کتاب نیمه پنهان ماه از انتشارات روایت فتح .شهدای دفاع مقدس به روایت همسرانشان 0 17 یادداشتها محبوبترین جدید ترین محمد کامیابی 1402/2/27 کتاب جالبی بود ماجرای شهدا از دید همسرشون جذابیت خاصی داره 0 5 سعید فتحی 1402/8/28 سراسر این کتاب مختصر،سادگی و بی آلایشی شهید و زندگی اش را نشان میدهد. ساده اما پر از معنا ، پراز شوق شهادت سردار بزرگ... 0 3 سقا علمدار 1402/1/13 یک زمانی توی دبیرستان هرچی کتاب نیمه پنهان ماه توی کتابخانه پارک ملت مشهد بود رو میگرفتم و میخوندم و غرق در احساسات شیرین میشدم. این کتاب هم مثل بقیه جلدهای این مجموعه جذابه. چندتا چیز جالب هم توی ذهنم مونده ازش که یادم نمیره هیچوقت. که حالا دوست ندارم درباره ش صحبت کنم . «زین الدین به روایت همسر شهید» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/2273 0 0