معرفی کتاب خودت باش پروانه! اثر راس بوراک مترجم محمد یوسفی شیرازی کتابکودک۴ تا ۷ سال خودت باش پروانه! راس بوراک و 1 نفر دیگر 4.8 3 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 1 ناشر مهرسا شابک 9786223361357 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1403/3/31 توضیحات کتاب خودت باش پروانه!، نویسنده راس بوراک. یادداشتها محبوبترین جدیدترین مینا خالقی 1403/8/5 یاد لایکلف الله نفسا الا وسعها افتادم😊 و اینکه نمیدونستم پروانه ها هم گرده افشانی میکنن 👌 0 2 زینب سادات رضازاده 1404/5/31 تا حالا شده توی ذهن مان فکر کنیم اگر جای فلانی بودیم چطوری بود؟ آنکه آدم موفقی است و شاید سعی کردیم کمی شبیه او بشویم .... خوب پروانه هم سعی کرد شبیه زنبور عسل شود. آخر زنبور یک زیست بوم خفن است. اما پروانه چی ؟ او چکارهایی میتواند انجام بدهد؟ کتاب را میشود با بچهها خواند، خندید و کلی اطلاعات علمی جالب را بدست آورد و حتی یاد بگیریم خودمان را در هر شرایطی بپذیریم ... 0 2 یلدا یزدانی 1404/6/10 راس بوراک عزیز ما! همه چیز از «من صندلی نیستم» شروع شد. بعد از آن تجربه دلنشین دنبال کتابهای دیگرش گشتم؛ تصویرگری و طنز داستان امضای راس بوراک است. او استاد چطور گفتن است. دقیقا دارد داستان میگوید،داستان خوبی هم میگوید. بیکه بخواهد به شعار و نصحیت بیفتد. راس بوراک و مو ویلمس! کیف داستان خوانی من و دخترک را چند برابر کردهاند. 0 0