معرفی کتاب بی تا اثر مریم (امینی) جعفری

4.0

ناشر
شادان
1389/5/30

«بى‏تا» یکى از سرگذشت‏هایى است که مى‏باید خواند و تجربه گرفت. شاید هم مهم‏ترین تجربه‏اى که حاصل این کتاب باشد همانا تجدید نظر در رفتار خودِ ما و دادن حق زندگى و حیات به کسانى است که روزگارى مطرود جامعه شده‏اند و تا سالهاى سال تاوان چیزى را میدهند که احتمالاً خود نقشى در آن نداشته‏اند. این یعنى اصلاحِ نگاهِ من و شما که نه تنها مرهمى بر زخم‏هاى آنان نبوده‏ایم بلکه با حرف و کلام و حتى گوشه چشمِ خویش، گاهى دل‏هایشان را به درد آورده‏ایم. نویسنده با روایت داستانى مستقل، گریزى زیرکانه به داستانى دیگر زده است تا براى خوانندگانى که آثار او را دنبال مى‏کنند یک زمینه ذهنى وجود داشته باشد و براى آنانى که این زمینه ذهنى را ندارند نیز کتاب داراى استقلال خاص خود باشد.

خلاصه ای از کتاب:
داستان سرگذشت زنی است که سالها در محیطی زندگی کرده که مجبور به کارهایی ناخواسته و رابطه های اجباری شده است و اکنون تاوان چیزهایی را می پردازد که خود هیچ نقشی در به وجود آمدن آن نداشته است و نگاهها و رفتارهای ما در برابر آنها نیز از دید نویسنده پنهان نیست و سعی دارد که این نگاهها و رفتارها را تغییر داده و مرهمی بر زخم قربانیان این داستان بگذارد.